"De perfecte match" Loopbaanbegeleiding voor jouw team

"De juiste persoon op de juiste plek" Loopbaan
begeleiding voor jouw team

Wil je zeker weten dat jouw teamleden op de juiste plek zitten? Onze loopbaanbegeleiding gaat verder dan talentontdekking; we begeleiden hen naar posities waarin ze hun vaardigheden optimaal kunnen benutten én gelukkig kunnen zijn. Dit resulteert niet alleen in meer tevreden werknemers, maar ook in een hogere productiviteit en betere bedrijfsresultaten.

Ontdek hoe we werknemers helpen hun sterke punten te vinden en weer voldoening te halen uit hun werk, voor zowel succes als werkgeluk. Neem vandaag nog contact met ons op en geef jouw team de tools voor groei en tevredenheid!

Waarom loopbaanbegeleiding?

Zonder een helder pad of doel voor ogen, raken werknemers sneller verstrikt in ontevredenheid en verminderde prestaties. Met loopbaanbegeleiding geven we niet alleen een zetje in de rug, maar bieden we ook de juiste koers aan voor jouw teamleden.

Loopbaanbegeleiding is er voor de werknemers die:

Niet weten waar hun kwaliteiten liggen;

Toe zijn aan nieuwe uitdagingen;

Niet weten hoe ze hun carrière moeten ontwikkelen;

Niet gestimuleerd of gemotiveerd genoeg zijn.

Zich niet op hun plek voelen.

Investeren in je werknemers is gelijk aan investeren in je bedrijf. Gemotiveerde teamleden zijn vaak de drijvende kracht achter de successen van je onderneming. Ze zijn niet alleen waardevolle ambassadeurs voor je bedrijf, maar delen ook enthousiast hun positieve ervaringen. Dus waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met het investeren in je collega's!

Wat brengt loopbaanbegeleiding?

Coaching is belangrijk wanneer je je mensen wilt stimuleren.

Vooral loopbaanbegeleiding biedt vele voordelen: 

Een open werkcultuur: het aanbieden van een loopbaantraject zorgt voor een meer open werkcultuur. Je zult als werkgever meer betrokkenheid en loyaliteit van de werknemer ervaren;

Minder personeelsverloop: de situatie op de arbeidsmarkt verplicht veel werkgevers om zuinig op hun personeel te zijn. Om de bedrijfsdoelen te kunnen behalen en medewerkers te boeien en binden is een loopbaantraject een onmisbaar middel; 

Betere wendbaarheid werknemers: je kunt je medewerkers hierdoor beter en efficiënter inzetten;

Minder ziekteverzuim: het inzetten van werknemers op de juiste plek in de organisatie zorgt voor minder ziekteverzuim en zorgt voor een hogere productiviteit;

Bevlogenheid: een tevreden werknemer is een bevlogen en gemotiveerde werknemer die met positieve energie aan de slag gaat en bewust is van zijn eigen vitaliteit.

Onze werkwijze

Voordat we aan de slag gaan met het loopbaantraject, plannen we een kosteloos oriëntatiegesprek in met Mirjam, onze NOLOC gecertificeerde coach. Dit is tevens een klikgesprek. Samen bepalen we of er een goede match is. Dit is belangrijk voor het positieve verloop van het traject. Is er een match, dan maken we een plan van aanpak. Na akkoord op het voorstel kunnen we het traject starten. 

Door middel van persoonlijke sessies, oefeningen en zelfreflectieopdrachten, vergroten we het bewustzijn van je medewerker. We stimuleren het zelfvertrouwen en leren je werknemer waar de kwaliteiten liggen.

Wil je meer weten hierover? Neem direct contact met ons op of vraag een gratis oriënterend gesprek aan.