"Versterk communicatie, samenwerking en productiviteit" DISC-training

Wil je inzicht in het gedrag van je werknemers? Weten wat de kwaliteiten van je medewerkers zijn en hun communicatievoorkeuren? Met de DISC-training ontdek je precies waar de pijnpunten en krachten liggen van je medewerkers. De diepgaande analyse van de gedragsvoorkeuren van je personeel, zorgen dat je effectief leert communiceren met ze.

Waarom een DISC-training?

De DISC training is gericht op het begrijpen en toepassen van de inzichten van de DISC-methode. DISC staat voor: dominant (D), invloed (I), stabiliteit (S) en conformisme (C), ook wel bekend als de vier hoofddimensies.

De DISC training is waardevol om enkele redenen:

Zelfinzicht: het helpt je medewerkers inzicht te krijgen hun eigen gedragsstijl en persoonlijkheid. Handig om je mensen bewust te maken van hun kunnen en effectiviteit te bevorderen.

Teamontwikkeling: mensen leren beter begrijpen hoe ze effectiever met elkaar communiceren en gedrag te interpreteren. Daardoor neemt risico af, wat ook de werksfeer positief beïnvloedt.

Leiderschap: je motiveert mensen om hun eigen kwaliteiten te ontdekken, en dus ook leiderschapskwaliteiten. Daardoor motiveer je je personeel om zich te ontwikkelen als leiders.

Onze DISC training, is een effectieve tool om je teams beter te laten communiceren, samen te werken, conflicten te vermijden en te groeien als individu. Uitval van personeel en verzuim, is voor je organisatie een probleem uit het verleden.

Hoe wij werken

Wij geloven in boeiende en interactieve trainingen. Met voldoende afwisseling, beweging, ludieke casussen, groepsondersteuning en ruimte voor serieus leren en lachen, zorgen we voor een inspirerende leerervaring.

Saaie oude leerboeken laten we links liggen en kiezen voor een praktische en speelse aanpak om de onderlinge samenwerking van je medewerkers te optimaliseren.

Praktische informatie

Doorgaans duurt een training 1 dagdeel en is er ruimte voor maximaal 12 personen. De deelnemers krijgen toegang tot hun persoonlijke online omgeving en krijgen een link per e-mail naar de gevalideerde vragenlijst. Het invullen hiervan duurt zo’n 20 minuten. Kandidaten kunnen deze lijst invullen wanneer het hun uitkomt. Tijdens de DISC training ontvangen de deelnemers een persoonlijke rapportage met hun resultaten en suggesties voor verbetering.

De DISC training vindt plaats op een nader te bepalen locatie (in samenspraak met de opdrachtgever). Lunch is optioneel, mocht de training in de middag plaatsvinden en als dat wenselijk is.

Overige trainingen

Talentontwikkeling

Wil je dat je medewerkers het beste uit zichzelf halen? Wil je dat ze hun talenten ontdekken en ontwikkelen om zo meer waarde toe te voegen aan je organisatie?

Veerkracht en vitaliteit

Ervaren je werknemers een hoge werkdruk? Ben je bang dat ze door burn-out klachten uitvallen? Wil je hen concrete tools bieden om werkstress te voorkomen?

Heb je vragen over de inhoud van een training of wil je graag hulp bij het kiezen van het juiste training? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om je met plezier te ondersteunen bij het maken van de beste keuze.