"Versterk communicatie, samenwerking en productiviteit" DISC-training

Wil je een dieper inzicht krijgen in het gedrag van je werknemers? Ben je nieuwsgierig naar de kwaliteiten van je medewerkers en hun communicatievoorkeuren? Met onze DISC-training ontdek je precies waar de pijnpunten en krachten liggen van je teamleden. De grondige analyse van de gedragsvoorkeuren van je personeel helpt hen beter te communiceren.

Waarom een DISC-training?

De DISC-training is gericht op het begrijpen en toepassen van de inzichten van de DISC-methode. DISC staat voor: dominant (D), invloed (I), stabiliteit (S) en conformisme (C), ook wel bekend als de vier hoofddimensies.

De DISC-training is waardevol om enkele redenen:

Zelfinzicht: het helpt je medewerkers inzicht te krijgen hun eigen gedragsstijl en persoonlijkheid. Handig om je mensen bewust te maken van hun kunnen en effectiviteit te bevorderen.

Teamontwikkeling: mensen leren beter begrijpen hoe ze effectiever met elkaar communiceren en gedrag te interpreteren. Daardoor neemt risico af, wat ook de werksfeer positief beïnvloedt.

Leiderschap: je motiveert mensen om hun eigen kwaliteiten te ontdekken, en dus ook leiderschapskwaliteiten. Daardoor motiveer je je personeel om zich te ontwikkelen als leiders.

Onze DISC-training, is een effectieve tool om je teams beter te laten communiceren, samen te werken, conflicten te vermijden en te groeien als individu. Uitval van personeel en verzuim, is voor je organisatie een probleem uit het verleden.

Hoe wij werken

Wij geloven in boeiende en interactieve trainingen. Met een goede dosis variatie, beweging, speelse casestudies, groepsinteractie en ruimte voor zowel serieus leren als plezier, streven we naar een inspirerende leerervaring.

We laten saaie, ouderwetse leerboeken links liggen en kiezen in plaats daarvan voor een praktische en speelse aanpak om de onderlinge samenwerking van je medewerkers te optimaliseren.

Praktische informatie

De training beslaat doorgaans één dagdeel en biedt plaats aan maximaal 12 deelnemers. Jouw medewerkers krijgen toegang tot hun persoonlijke online omgeving en ontvangen per e-mail een link naar de gevalideerde vragenlijst. Het invullen hiervan neemt ongeveer 20 minuten in beslag, op een moment dat hen het beste uitkomt.

Tijdens de DISC-training ontvangen je medewerkers een persoonlijk rapport met hun resultaten en suggesties voor verbetering. De locatie van de DISC-training wordt in overleg bepaald. Lunch is optioneel indien de training in de middag plaatsvindt en indien gewenst.

Dit vind je misschien ook interessant

Talentontwikkeling

Wil je dat je medewerkers het beste uit zichzelf halen? Wil je dat ze hun talenten ontdekken en ontwikkelen om zo meer waarde toe te voegen aan je organisatie?

Veerkracht en vitaliteit

Ervaren je werknemers een hoge werkdruk? Ben je bang dat ze door burn-out klachten uitvallen? Wil je hen concrete tools bieden om werkstress te voorkomen?

Heb je vragen over de inhoud van een training of wil je graag hulp bij het kiezen van het juiste training? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om je met plezier te ondersteunen bij het maken van de beste keuze.