MASTERCLASSES

Boost je team

Werkdruk, stress en een gevoel van onveiligheid op de werkvloer behoren tot de meest voorkomende oorzaken van uitval en verzuim. Onze masterclasses zijn specifiek ontworpen om de vaardigheden en kwaliteiten van je medewerkers te versterken, met als primair doel deze uitdagingen aan te pakken.

We rusten hen niet alleen uit met tools om stress effectief te beheren, maar we trainen hen ook in nieuwe communicatievaardigheden. Zo dragen onze masterclasses niet alleen bij aan het voorkomen van ziekteverzuim, maar vergroot het ook het succes van je organisatie.

Masterclass DISC

MASTERCLASS DISC

Weten hoe je met je werknemers moet communiceren? Wil je ontdekken waar ze zich door laten tegenhouden en waar hun kwaliteiten en valkuilen liggen?

Talentontwikkeling

TALENT ONTWIKKELING

Wil je dat je medewerkers het beste uit zichzelf halen? Wil je dat ze hun talenten ontdekken en ontwikkelen om zo meer waarde toe te voegen aan je organisatie?

veerkracht en vitaliteit

VEERKRACHT EN VITALITEIT

Ervaren je werknemers een hoge werkdruk? Ben je bang dat ze door burn-out klachten uitvallen? Wil je hen concrete tools bieden om werkstress te voorkomen?

WAAROM GEBRUIK MAKEN VAN ONZE MASTERCLASSES?

Als bedrijfseigenaar of manager sta je voor enorme uitdagingen op het gebied van teamontwikkeling. Talent aantrekken is één, maar ook je bestaande team constant te motiveren is een cruciale factor voor het succes van je organisatie.

Vergroot de effectiviteit en productiviteit van je medewerkers door te investeren in hun ontwikkeling. Hierdoor creëer je ruimte voor groei, waardoor mensen beter gaan presteren en functioneren. We leren hen omgaan met hoge werkdruk en stress, en hoe ze hun emoties onder controle kunnen houden.

ONZE WERKWIJZE

Masterclasses beïnvloeden je bedrijfscultuur op een positieve manier. Door te investeren in je werknemers, toon je betrokkenheid bij de groei en succes van je medewerkers. Dat leidt tot een hogere werknemersbetrokkenheid, loyaliteit aan je organisatie en behoud van je personeel.

Dat bereiken we door op locatie trainingen te geven of online cursussen, coaching en monitoring te bieden. We beginnen met een oriënterend gesprek, waarin we concrete doelen vastleggen en een plan van aanpak bepalen. Daarna leren we je medewerkers nieuwe vaardigheden aan, die we beoefenen aan de hand van gesprekken en praktische oefeningen.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor verdere informatie.

NIET ZOMAAR EEN COACH

Ook wij blijven constant in ontwikkeling. We beschikken onder andere over de volgende certificeringen.

WerkEnergieAnalyse_totaal
Noloc-erkend-loopbaan-coach-professional 150x100
disc
logo-stir
Ontwerp zonder titel (50)