VEERKRACHT EN VITALITEIT

Stress de baas op de werkvloer

Werkdruk kan je medewerkers aansporen tot actie. Echter, te veel werkdruk kan leiden tot verlamming, spanning en overmatige stress, wat hun veerkracht en vitaliteit ondermijnt. Dit resulteert in langdurig verzuim, oplopende verzuimkosten en het niet behalen van je doelen.
Kortom, het is een uitdaging voor zowel je personeel als voor jou als werkgever. Het voorkomen van overmatige stress en het bevorderen van veerkracht en vitaliteit zijn daarom van essentieel belang.

JOUW TEAM IN TOPCONDITIE!

Stel je voor dat je team barst van energie en veerkracht, en moeiteloos jullie doelen haalt. Geef je medewerkers de tools om stress de baas te blijven en voorkom burn-outs.

Leer je team hoe ze met werkdruk om moeten gaan en stresssignalen vroeg kunnen herkennen. Zo blijft jouw bedrijf bruisen.

Onze training tilt je team naar een hoger niveau door:

De oorzaken van stress aan te pakken.

Bewust te maken van belemmerende gewoontes.

Vaardigheden te ontwikkelen om beter met stress, angst en gepieker om te gaan.

De veerkracht en emotionele balans te versterken.

Veerkracht en vitaliteit

VERSTERK VEERKRACHT EN VITALITEIT

Veerkracht en vitaliteit

Tijdens onze trainingen leren we jou en je medewerkers omgaan met stress. Je leert hoe je het herkent bij jezelf en bij anderen, zodat je een eventuele burn-out al vroeg kan voorkomen. Daardoor voorkom je uitval van mensen en hoge verzuimkosten. Door middel van opdrachten, oefeningen en zelfreflecties, werken we toe naar een stressvrij bestaan.

Samen zorgen we voor:

Het herstellen van vertrouwen binnen je werknemers.

Het creëren van zelfbewuste, gemotiveerde en stressbestendige medewerkers.

Het verlagen van verzuim en het minimaliseren van het risico op uitval.

Na afloop van de training evalueren we de vooruitgang van je team. We voorzien je van tips, advies en extra tools om terugval te voorkomen. Het voorkomen van stress en het verminderen van verzuim was nog nooit zo toegankelijk en effectief.

ONZE WERKWIJZE

De training beslaat doorgaans één dagdeel en biedt plaats aan maximaal 12 deelnemers. Jouw medewerkers krijgen toegang tot hun persoonlijke online omgeving en ontvangen per e-mail een link naar de gevalideerde vragenlijst. Het invullen hiervan neemt ongeveer 20 minuten in beslag, op een moment dat hen het beste uitkomt.

Tijdens de training ontvangen je medewerkers een persoonlijk rapportage. De locatie van de training bepalen we samen. Lunch is optioneel indien gewenst.

NIET ZOMAAR EEN COACH

Ook wij blijven constant in ontwikkeling. We beschikken onder andere over de volgende certificeringen.

WerkEnergieAnalyse_totaal
Noloc-erkend-loopbaan-coach-professional 150x100
disc
logo-stir
Ontwerp zonder titel (50)