WERKENERGIEANALYSE®

Maakt resultaten meetbaar

Wat doe je als een werknemer niet lekker in zijn vel zit?

Hoe signaleer je tijdig burn-out of bore-out?

Welke aanpak zorgt voor vitale en productieve medewerkers?

WAAROM DE WERKENERGIEANALYSE?

Het welzijn van je werknemers is erg belangrijk om je bedrijf goed te laten draaien. Met de werkenergieanalyse® krijg je duidelijk inzicht in de energiebalans en motivatie van je team. Als werkgever wil je dat je werknemers gemotiveerd zijn, met plezier werken en hun talenten volledig benutten om je bedrijf te laten groeien.

Om verzuim te voorkomen en het beste uit je team te halen, hebben wij een handige oplossing. Maar als werkgever wil je niet alleen een duidelijk plan, maar ook de zekerheid dat je investering echt resultaat oplevert. De werkenergieanalyse® biedt deze zekerheid.

VOORDELEN VAN DE WERKENERGIEANALYSE

Nulmeting: Duidelijkheid vanaf het eerste moment. Zo hebben jij en je medewerker vanaf dag één volledig inzicht in het traject.

Online en efficiënt: Jouw medewerker kan thuis zelf het voorwerk te doen.

Wetenschappelijk onderbouwd: Het JD-R model staat garant voor bewezen kwaliteit en biedt vertrouwen in de aanpak.

Bewezen resultaten: Door de eindmeting wordt direct duidelijk wat er is bereikt, wat zorgt voor helderheid en vertrouwen in de resultaten.

Concreet: actiepunten voor verbetering van de energiebalans van werknemers

coachen

WAT LEVERT DE WERKENERGIEANALYSE

JOU ALS WERKGEVER OP?

Het vertrek van een gedreven en talentvolle werknemer is zonde, net zoals het zien van een collega die steeds vaker ziek is of plotseling in een burn-out belandt. Het vroegtijdig aanpakken van deze problemen is niet alleen financieel voordelig, maar ook essentieel voor het welzijn van de werknemer en de groei van jouw bedrijf.

Door middel van de Werkenergieanalyse worden energielekken en -gevers geïdentificeerd, resulterend in een direct toepasbare prioriteitenlijst en actieplan. Hierdoor kan de werknemer meteen doelgericht aan de slag en dient het prioriteitenplan als basis voor een constructief gesprek met de leidinggevende.

NIET ZOMAAR EEN COACH

Ook wij blijven constant in ontwikkeling. We beschikken onder andere over de volgende certificeringen.

WerkEnergieAnalyse_totaal
Noloc-erkend-loopbaan-coach-professional 150x100
disc
logo-stir
Ontwerp zonder titel (50)