COACHTRAJECTEN
VOOR WERKNEMERS

Welk traject en welke coach passen het beste?

Soms kan het een uitdaging zijn om de onderliggende redenen achter overmatige stress te achterhalen. Voor sommige medewerkers kan dit voortkomen uit een complexe thuissituatie, terwijl anderen mogelijk te kampen hebben met mentale gezondheidskwesties. Toch wijzen studies uit dat maar liefst 4 op de 10 werkgevers werkstress als het belangrijkste risico beschouwen.

Maar hoe kun je verzuim terugdringen en een mogelijke terugval minimaliseren door middel van coaching? Welk type coach sluit het beste aan bij de behoeften van jouw team, of ben je juist geïnteresseerd in ons allesomvattende pakket?

Loopbaanbegeleiding

LOOPBAANBEGELEIDING

Staan jouw teamleden wel op de juiste positie? Als dat niet het geval is, kan dat veel stress veroorzaken. Wil je optimaal gebruik maken van de talenten van je medewerkers? Dan is loopbaancoaching de juiste keuze.

persoonlijk leiderschap

MENTAL COACHING

Versterk de mentale kracht van je werknemers met mental coaching.

In dit traject leren werknemers effectief om te gaan met uitdagende situaties op de werkvloer.

outplacement

OUTPLACEMENT

Het komt wel eens voor dat een werkgever afscheid moet nemen van een werknemer. Met outplacement bied je de werknemer de kans om zichzelf opnieuw uit te vinden en een nieuwe richting in te slaan.

WAAROM GEBRUIK MAKEN VAN ONZE COACHTRAJECTEN?

Herken je het? Een medewerker die zijn focus lijkt te verliezen?
Voorheen uitblinker, nu steeds vaker fouten makend en lijkt mentaal niet aanwezig te zijn, reagerend op kleine conflicten op de werkvloer.

Dit zijn duidelijke signalen dat er iets aan de hand is.

Hoewel onze aanpak voornamelijk preventief is, is het nooit te laat om met coaching te beginnen. Leer stress vroegtijdig te herkennen en detecteer symptomen voordat er ernstige schade wordt aangericht.

Maak van je werknemers sterke leiders en voorkom uitval van collega's.

Stressbestendigheid

Burn-out voorkomen

Leiderschap

Lef, moed en kracht

coachen

ONZE WERKWIJZE

Coachtrajecten beïnvloeden je bedrijfscultuur op een positieve manier. Door te investeren in je werknemers, toon je betrokkenheid bij de groei en succes van je medewerkers. Dat leidt tot een hogere werknemersbetrokkenheid, loyaliteit aan je organisatie en behoud van je personeel.

Dat bereiken we door op locatie trainingen te geven of online cursussen, coaching en monitoring te bieden. We beginnen met een oriënterend gesprek, waarin we concrete doelen vastleggen en een plan van aanpak bepalen. Daarna leren we je medewerkers nieuwe vaardigheden aan, die we beoefenen aan de hand van gesprekken en praktische oefeningen.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor verdere informatie.

NIET ZOMAAR EEN COACH

Ook wij blijven constant in ontwikkeling. We beschikken onder andere over de volgende certificeringen.

WerkEnergieAnalyse_totaal
Noloc-erkend-loopbaan-coach-professional 150x100
disc
logo-stir
Ontwerp zonder titel (50)