MASTERCLASS DISC

Versterk communicatie, samenwerking en productiviteit

Wil je een dieper inzicht krijgen in het gedrag van je werknemers? Ben je nieuwsgierig naar de kwaliteiten van je medewerkers en hun communicatievoorkeuren? Met onze Masterclass DISC ontdek je precies waar de pijnpunten en krachten liggen van je teamleden. De grondige analyse van de gedragsvoorkeuren van je personeel helpt hen beter te communiceren.

WAAROM MASTERCLASS DISC?

De DISC masterclass is gericht op het begrijpen en toepassen van de inzichten van de
DISC-methode. DISC staat voor: dominant (D), invloed (I), stabiliteit (S) en conformisme (C), ook wel bekend als de vier hoofddimensies.

De DISC masterclass is waardevol om enkele redenen:

Zelfinzicht: het helpt je medewerkers inzicht te krijgen hun eigen gedragsstijl en persoonlijkheid. Handig om je mensen bewust te maken van hun kunnen en effectiviteit te bevorderen.

Teamontwikkeling: mensen leren beter begrijpen hoe ze effectiever met elkaar communiceren en gedrag te interpreteren. Daardoor neemt risico af, wat ook de werksfeer positief beïnvloedt.

Leiderschap: je motiveert mensen om hun eigen kwaliteiten te ontdekken, en dus ook leiderschapskwaliteiten. Daardoor motiveer je je personeel om zich te ontwikkelen als leiders.

Mental coach

WAT BRENGT DE MASTERCLASS DISC?

coachen met lef

De voordelen van onze DISC masterclass op een rijtje:

Effectieve tool voor verbeterde teamcommunicatie.

Bevordert samenwerking binnen teams.

Helpt conflicten te vermijden en op te lossen.

Stimuleert individuele groei en ontwikkeling.

Vermindert uitval van personeel en verzuim binnen je organisatie.

Onze benadering omvat boeiende en interactieve trainingen met variatie, beweging, speelse casestudies, en groepsinteractie. We creëren een inspirerende leerervaring die zowel serieus leren als plezier bevordert, zonder saaie leerboeken maar met een praktische en speelse aanpak om de samenwerking tussen je medewerkers te optimaliseren.

ONZE WERKWIJZE

De training beslaat doorgaans één dagdeel en biedt plaats aan maximaal 12 deelnemers. Jouw medewerkers krijgen toegang tot hun persoonlijke online omgeving en ontvangen per e-mail een link naar de gevalideerde vragenlijst. Het invullen hiervan neemt ongeveer 20 minuten in beslag, op een moment dat hen het beste uitkomt.

Tijdens de DISC masterclass ontvangen je medewerkers een persoonlijk rapport met hun resultaten en suggesties voor verbetering. De locatie van de DISC masterclass wordt in overleg bepaald. Lunch is optioneel indien de training in de middag plaatsvindt en indien gewenst.

Wil je meer weten hierover? Neem direct contact met ons op of vraag een gratis oriënterend gesprek aan.

NIET ZOMAAR EEN COACH

Ook wij blijven constant in ontwikkeling. We beschikken onder andere over de volgende certificeringen.

WerkEnergieAnalyse_totaal
Noloc-erkend-loopbaan-coach-professional 150x100
disc
logo-stir
Ontwerp zonder titel (50)