MENTAL COACH
VOOR WERKNEMERS

Vrolijk, fit & productief

Een vitaal en gelukkig personeelsbestand gaat verder dan alleen fysieke gezondheid; de mentale gesteldheid van je medewerkers is minstens zo belangrijk. Voor optimale prestaties moeten beide elementen in balans zijn. Mental coaching biedt een oplossing wanneer werknemers twijfelen aan zichzelf, gestrest zijn of negatief denken. Beschouw een mental coach als een personal trainer voor de mindset. Niet om hun lichaam in vorm te krijgen, maar om hun geest een positieve impuls te geven en te zorgen dat ze zowel fysiek als mentaal vitaal zijn.

WAAROM EEN MENTAL COACH
VOOR JOUW WERKNEMERS

Een mental coach kan om verschillende redenen worden ingeschakeld voor je medewerkers, zoals:

Herhaaldelijke stressvolle situaties op het werk die hen uit balans brengen

Gebrek aan zelfvertrouwen en de wens om hun assertiviteit te verhogen.

Moeite met prioriteiten stellen en de behoefte aan meer structuur in hun werk.

Beter leren omgaan met terugkerende gevoelens en emoties.

Een mental coach helpt je medewerkers oude denk- en gedragspatronen te doorbreken en een positieve verandering in gang te zetten.

Mental coach

WAT MENTAL COACHING JOUW ORGANISATIE OPLEVERT

Mental coach

Werknemers die gebruik maken van mental coaching stralen vertrouwen uit en zijn vastberaden in hun overtuigingen. Mental coaching biedt verschillende voordelen:

Sterke band met je collega's: Mental coaching helpt je om een hechtere band met je team te krijgen en jezelf beter te begrijpen, inclusief je gevoelens en intuïtie.

Beter samenwerken: Dankzij mental coaching leer je beter samen te werken en goede relaties op te bouwen op het werk. Dit zorgt voor een gezellige en productieve teamsfeer.

Meer rust en zelfvertrouwen: Je leert innerlijke rust, zelfvertrouwen, veerkracht en balans te ontwikkelen. Hierdoor kun je beter omgaan met stress en vol zelfvertrouwen handelen.

Groei en nieuwe kansen: het geeft je nieuwe kansen en mogelijkheden om te groeien binnen het bedrijf. Je wordt aangemoedigd om je potentieel te verkennen en te benutten, wat goed is voor je professionele ontwikkeling.

ONZE AANPAK

Onze coachtrajecten beginnen met een kosteloos oriëntatiegesprek om de behoeften van jouw werknemers te bepalen en hoe we hen het beste kunnen helpen. Samen met onze door St!R gecertificeerde coach, Sander, stellen we een plan van aanpak op dat is afgestemd op de specifieke doelen van je werknemers en je organisatie.

Door middel van persoonlijke sessies, ervaringsgerichte oefeningen en zelfreflectieopdrachten vergroten we het bewustzijn van je werknemers. We stimuleren hun zelfvertrouwen en laten hen hun kwaliteiten ontdekken.

Interesse?
Wil je meer weten? Neem direct contact met ons op voor meer informatie over hoe wij jouw organisatie kunnen helpen groeien door het versterken van de mental coaching onder je werknemers. We kijken ernaar uit om je te ondersteunen!

NIET ZOMAAR EEN COACH

Ook wij blijven constant in ontwikkeling. We beschikken onder andere over de volgende certificeringen.

WerkEnergieAnalyse_totaal
Noloc-erkend-loopbaan-coach-professional 150x100
disc
logo-stir
Ontwerp zonder titel (50)