Tarieven coachtraject

Investeren in je werknemers, is altijd een goed idee. Je mensen gaan minder snel weg, ze spreken positief over je bedrijf én ze presteren beter. Jij gaat meer verdienen, je medewerkers worden gelukkiger en voor beiden ontstaan nieuwe kansen. Vergroot je succes door het talent in je bedrijf op de juiste manier in te zetten.

Onze trajecten

Al onze coachtrajecten (loopbaanbegeleiding, persoonlijk leiderschap, stress- en burn-out) kennen hetzelfde beginpunt, ongeacht het vervolgtraject. Want om te bepalen welk coachtraject en pakket het best past bij je collega’s, beginnen we met een DISC-analyse.

START pakket DISC-analyse

De DISC-analyse biedt inzichten in de gedragsvoorkeuren van je medewerkers. Hiermee identificeren we, bijvoorbeeld, kwaliteiten en communicatievoorkeuren van je medewerkers. In een online omgeving kunnen de deelnemers op elk gewenst moment een vragenlijst invullen. Daaruit volgt een analyse met een uitgebreide rapportage met hun resultaten en ontwikkelingsmogelijkheden.

Onze coachtrajecten beginnen dus altijd met een DISC-analyse, gevolgd door een basis of uitgebreid pakket.

Start pakket bevat:

Gratis intake

DISC-analyse

1 coachsessie van 1.5 uur

Een-op-een

€ 375,-
(ex. btw en reiskosten)

Basis pakket bevat:

Gratis intake

DISC-analyse

Een-op-een

Plan van aanpak

7 coachsessies van 1,5 uur

Onbeperkt contact via WhatsApp of e-mail

1 driegesprek

€ 2000,-
(ex. btw en reiskosten)

Uitgebreid pakket bevat:

Gratis intake

DISC-analyse

Een-op-een

Plan van aanpak

7 coachsessies van 1,5 uur

Onbeperkt contact via WhatsApp of e-mail

2 driegesprekken

Bokssessie

IJsbad sessie

€ 3000,-
(ex. btw en reiskosten)

Deze pakketten zijn voor alle coachtrajecten inzetbaar, of het nu gaat om loopbaanbegeleiding, het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap of het aanpakken van stress en burn-out.

Heb je vragen over de inhoud van de pakketten of wil je graag hulp bij het kiezen van het juiste pakket? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om je met plezier te ondersteunen bij het maken van de beste keuze.

Veelgestelde vragen

Kan ik de DISC-analyse ook overslaan?

Een goed begin, is het halve werk. Een coachtraject kan dus ook pas slagen als alle kwaliteiten, kansen en groeipunten goed in kaart zijn gebracht. Deze kun je dus niet overslaan.

Wat gebeurt er met de investering van het startpakket wanneer iemand besluit over te gaan naar een ander pakket?

Indien je ervoor kiest om op een later moment over te stappen naar een basis of uitgebreid pakket, wordt de investering die je hebt gedaan voor het startpakket in mindering gebracht.

Het aantal coachsessies wordt tevens verminderd van 7 naar 6, omdat er al een sessie heeft plaatsgevonden tijdens het startpakket. 

Wat zijn driegesprekken?

Dit zijn gesprekken voorafgaand en/of aan het eind van een traject, tussen de medewerker, leidinggevende (of HR) en de coach. Deze gesprekken zijn belangrijk om de neuzen in dezelfde richting te krijgen en de belangen van zowel de organisatie als de medewerker te bewaken.

Hoe ziet mijn betrokkenheid in een coachingstraject eruit?

De driegesprekken zijn daar een goed voorbeeld van. Daarin bespreken we niet alleen de vooruitgang van de medewerker, maar ook de belangen van de organisatie en de rol van jou als leidinggevende of HR. 

Waar vinden de coachsessies plaats?

De coachsessies kunnen plaatsvinden bij jou op kantoor of op een van onze locaties in Schijndel, ’s-Hertogenbosch of Eindhoven.

Maar we houden het niet alleen bij binnen zitten! We trekken ook regelmatig onze wandelschoenen aan en gaan de natuur in. Het wandelen in de prachtige natuur dient als een verkwikkende en creatieve manier om nieuwe inzichten te krijgen.

Is coaching wel voor mij en mijn organisatie?

Coaching is voor iedereen. Sterker nog, door op maat te werken zorgen we voor een aanpak die aansluit op de specifieke behoeften van je organisatie en je medewerkers. 

Hoe wordt er gedurende het traject gecommuniceerd?

Transparantie is voor ons het toverwoord. Tijdens onze trajecten leggen we zoveel mogelijk vast in het plan van aanpak. Tijdens het eerste driegesprek maken we afspraken over de wijze waarop we met elkaar communiceren. Mocht je toch ergens vragen over hebben, mag je ons natuurlijk ook altijd bellen of mailen.