Ik bepaal mijn eigen koers Coachen met Lef

Coach Mirjam schroomt niet voor een uitdaging. Dat laat ze ook sterk terugkomen in de trajecten die ze aanbiedt. En dat zal ze ook verwachten van haar coachees. Want groei kan pas worden gerealiseerd als je buiten je comfortzone treedt.

Je leert pas zwemmen als je in het diepe wordt gegooid. Je wordt daarnaast niet zomaar in het diepe gegooid, want de reddingsboei krijg je toegeworpen. Je moet er alleen wel zelf naartoe zwemmen. Dat is de snelste weg om te ontdekken of je klaar bent voor groei. Ben jij klaar voor je ideale leven?

De missie van Mirjam

Coach Mirjam heeft een hele heldere manier van coachen, zonder slap gelul. Een no-nonsense coach waar je altijd op kan rekenen. Met een duidelijk plan voor ogen en een op maat aanpak. Mirjam geeft je de tools om te leren vertrouwen op je intuïtie.

Haar missie is om zoveel mogelijk mensen in hun kracht te laten staan. Te laten zijn wie ze willen zijn. Door je onzekerheden af te breken, je patronen te doorbreken en nieuwe overtuigingen aan te leren, zorgt Mirjam ervoor dat jij je ideale leven gaat vormgeven.

Loopbaan van Mirjam

Al van jongs af aan stimuleert Mirjam zichzelf én anderen om net een stapje verder te gaan. Zij heeft een natuurlijke drang mensen aan te sporen tot nieuwe stappen en hen hiermee te helpen. Maar bovenal ook trouw te blijven aan deze stappen.

Dit zie je ook terug in haar schoolcarrière. Na haar studie Organisatiepsychologie heeft zij zich gespecialiseerd in loopbaanadvies en stress en burn-out. Mirjam heeft tientallen jaren ervaring als loopbaanadviseur en re-integratiebegeleider. Daarbij hebben zaken als stress en burn-outpreventie een ontzettend belangrijke rol gespeeld. Mirjam is een bewezen professional die alles op alles zet om jou te helpen.

Wil jij je leven leiden vanuit rust?

Of je nu te maken hebt met een gekrenkt zelfvertrouwen, levenslust of juist niet weet wat je met al die energie moet. Coach Mirjam zorgt voor sturing in je leven en helpt je te focussen op dat waar je hart en verlangens liggen.

Specifieke vraagstukken: persoonlijk leiderschap, zelfvertrouwen, uitstelgedrag, comfortzone, doelen, daadkracht, assertiviteit, emoties, communicatie, zingeving, werkgeluk, loopbaanadvies en begeleiding, perfectionisten, pleasers, harde werkers, twijfelaars en ondernemers.

Meer weten? Plan direct een vrijblijvende kennismaking in.