Ik bepaal mijn eigen koers Coachen met Lef

Coach Mirjam gaat geen uitdaging uit de weg. Dit reflecteert sterk in de trajecten die ze aanbiedt, waarin ze ook van haar coachees verwacht dat ze zichzelf uitdagen. Want groei kan alleen plaatsvinden wanneer je buiten je comfortzone stapt.

Net zoals je pas leert zwemmen als je in het diepe wordt gegooid, gooit Mirjam haar coachees niet zomaar in het diepe. Ze reikt een reddingsboei aan, maar het is aan jou om er naartoe te zwemmen. Dat is de snelste weg om te ontdekken of je klaar bent voor groei.

De missie van Mirjam

Coach Mirjam hanteert een directe en heldere benadering zonder poespas. Ze is een warm-confronterende, no-nonsense coach waarop je altijd kunt bouwen, met een duidelijk doel voor ogen en een persoonlijke aanpak. Mirjam rust je uit met de nodige tools om op je intuïtie te vertrouwen. Haar missie? Zoveel mogelijk mensen hun eigen pad laten bewandelen naar het meest vitaliserende loopbaanperspectief. 

Loopbaan van Mirjam

an kinds af aan heeft Mirjam zichzelf én anderen aangemoedigd om een stapje verder te gaan. Ze voelt een natuurlijke drang om mensen aan te sporen tot vooruitgang en hen daarbij te ondersteunen, terwijl ze zelf ook trouw blijft aan deze stappen.

Na haar studie Organisatiepsychologie heeft ze zich gespecialiseerd in loopbaanadvies en stress & burn-out begeleiding. Als NOLOC gecertificeerd professional en met tientallen jaren ervaring als loopbaanadviseur en re-integratiebegeleider, heeft Mirjam een bewezen staat van dienst. Stress & burn-out preventie spelen daarbij een essentiële rol. Mirjam zet zich volledig in om jou te ondersteunen en te begeleiden.

Wil jij weer plezier in werk en leven?

Of je nu worstelt met een gekrenkt zelfvertrouwen, gebrek aan levenslust, of juist overloopt van energie zonder te weten waar je die moet kanaliseren, Coach Mirjam biedt de nodige richting in je leven. Ze helpt je te focussen op datgene wat je hart en verlangens najagen.

Specifieke vraagstukken: uitstelgedrag, het stellen van doelen, omgaan met emoties, effectieve communicatie, zingeving, werkgeluk, loopbaanadvies en -begeleiding, omgaan met perfectionisme, pleasers, twijfelaars en harde werkers.