"Vrolijk, fit en productief" Persoonlijk leiderschap voor werknemers

"Vrolijk, fit en productief" Persoonlijk leiderschap voor werknemers

Een organisatie boordevol sterke, gemotiveerde en zelfstandige professionals. Het is de droom van elke werkgever. Je zoekt naar medewerkers die zelfbewust zijn, die grip hebben op zichzelf, hun werk en hun omgeving. Dat is waar persoonlijk leiderschap om de hoek komt kijken.

Vooral in een omgeving waarin targets en doelen centraal staan, is persoonlijk leiderschap een onmisbare kwaliteit die je je medewerkers graag wilt bijbrengen. Het gaat erom dat je mensen bewust maakt van hun talenten en kwaliteiten.

Stimuleer persoonlijk leiderschap bij je werknemers

Met persoonlijk leiderschap leg je de weg vrij naar het gemakkelijker bereiken van je doelen. Het gaat om overtuigd zijn van jezelf en je eigen kwaliteiten. Dat maakt het des te belangrijker om je werknemers te stimuleren en te ontwikkelen op dit gebied.

Dit traject leert je medewerkers:

Nieuwe kansen spotten en aangrijpen;

Vertrouwen op hun eigen kwaliteiten;

Bewust te worden van hunzelf;

Weerbaar zijn en in balans te blijven;

Wat brengt het mijn team?

Herstel het vertrouwen van je team in zichzelf en hun kwaliteiten door te investeren in persoonlijk leiderschap. Dit leidt niet alleen tot een soepelere weg naar het behalen van doelen, maar verbetert ook de algehele prestaties van je team. Medewerkers die sterk ontwikkeld zijn in persoonlijk leiderschap stralen dit zelfvertrouwen uit, precies het soort uitstraling dat je wilt van de ambassadeurs van je bedrijf.

Met het coachtraject voor persoonlijk leiderschap zorg jij voor:

Rust en focus bij je mensen;

Verhoog je de bereidheid en focus van je teams;

Versterk je de bedrijfsresultaten en de groei van je onderneming.

Onze werkwijze

Voordat we aan de slag gaan met het traject, plannen we een kosteloos oriëntatiegesprek in met Sander, onze door St!R gecertificeerde coach. Dit is tevens een klikgesprek. Samen bepalen we of er een goede match is. Dit is belangrijk voor het positieve verloop van het traject. Is er een match, dan maken we een plan van aanpak. 

Na akkoord op het voorstel kunnen we het traject starten. Door middel van persoonlijke sessies, oefeningen en zelfreflectieopdrachten, vergroten we het bewustzijn, vertrouwen en motivatie van je medewerker. 

Weten hoe we van jouw collega’s echte leiders maken?
Neem direct contact met ons op. We vertellen je graag hoe we je gaan helpen.