"Ontdek je talent" Talentontwikkeling

"Ontdek je talent" Talent ontwikkeling

Hoe benut je effectief het talent van je medewerkers? Hoe ontdek je hun verborgen talenten en hoe stimuleer je hun ontwikkeling? Talentontwikkeling is onze specialiteit. Met onze trainingen ontdek je de unieke kwaliteiten van je teamleden en leren ze hoe ze het beste uit zichzelf kunnen halen.

Onze training

Als je merkt dat je medewerkers niet gemotiveerd zijn of moeite hebben met het leveren van goede prestaties, kan het zijn dat ze niet op de juiste plek zitten in je organisatie of zich niet bewust zijn van hun kwaliteiten. Dit kan niet alleen lastig zijn voor jou, maar ook stress veroorzaken voor de medewerker zelf. In dat geval kan talentontwikkeling de oplossing zijn voor jou en je organisatie.

We leren je medewerkers tijdens deze training:

Inzicht te krijgen in de verschillende soorten talenten en hoe deze te ontwikkelen.

Eigen talenten te ontdekken en te identificeren.

Strategieën te ontwikkelen om talenten verder te ontwikkelen.

Obstakels te overwinnen en de talenten toe te passen in de organisatie.

De voordelen van talentontwikkeling

Wanneer je een duidelijk beeld hebt van de talenten binnen je organisatie en deze talenten op de juiste manier benut, ontstaat er magie. Door de juiste mensen op de juiste plekken te zetten, groeien je bedrijfsresultaten, ervaren je medewerkers meer voldoening en krijg je zelf meer tijd voor essentiële zaken.

Talentontwikkeling bevordert de productiviteit en motivatie van je personeel door het ontdekken en verder ontwikkelen van hun talenten. Bovendien leidt het tot een grotere betrokkenheid van medewerkers bij je organisatie. Je medewerkers worden zelfsturender en werken effectiever, waardoor je minder tijd hoeft te besteden aan coachen en sturen.

Praktische informatie

De training beslaat doorgaans één dagdeel en biedt plaats aan maximaal 12 deelnemers. Jouw medewerkers krijgen toegang tot hun persoonlijke online omgeving en ontvangen per e-mail een link naar de gevalideerde vragenlijst. Het invullen hiervan neemt ongeveer 20 minuten in beslag, op een moment dat hen het beste uitkomt.

Tijdens de training ontvangen je medewerkers een persoonlijk rapport met hun resultaten en suggesties voor verbetering.

De training wordt gegeven door Mirjam onze NOLOC gecertificeerde coach en vindt plaats op een nader te bepalen locatie. Lunch is optioneel, mocht de training in de middag plaatsvinden en als dat wenselijk is.

Dit vind je misschien ook interessant

DISC training

Weten hoe je met je werknemers moet communiceren? Wil je ontdekken waar ze zich door laten tegenhouden en waar hun kwaliteiten en valkuilen liggen?

Veerkracht en vitaliteit

Ervaren je werknemers een hoge werkdruk? Ben je bang dat ze door burn-out klachten uitvallen? Wil je hen concrete tools bieden om werkstress te voorkomen?

Heb je vragen over de inhoud van een training of wil je graag hulp bij het kiezen van het juiste training? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om je met plezier te ondersteunen bij het maken van de beste keuze.