Talentontwikkeling Ontdek je talent

Talentontwikkeling Ontdek je talent

Hoe zet je het talent van je medewerkers effectief in? Hoe kom je achter het talent van je personeel en hoe ontwikkel je het? Talentontwikkeling is onze expertise. Met onze trainingen ontdek je de kwaliteiten van je medewerkers en leren ze het beste uit zichzelf te halen.

Onze training

Zijn je medewerkers niet gemotiveerd of stoeien ze met het leveren van goede prestaties? Misschien zitten ze niet op de juiste plek in je organisatie, of zijn ze zich niet bewust van hun kwaliteiten. Dat is niet alleen lastig voor jou, maar zorgt ook voor stress voor de medewerker zelf. Dan is talentontwikkeling iets voor jou en je organisatie.

De training ‘Ontdek je talent’ is een interactieve training waarbij je medewerkers hun eigen talenten ontdekken. Ze leren strategieën toe te passen om hun talenten te ontwikkelen, waardoor ze meer waarden toevoegen aan je organisatie. Pas de talenten toe op de juiste plekken in de organisatie om je resultaten te vergroten.

We leren je medewerkers tijdens deze training:

Inzicht te krijgen in de verschillende soorten talenten en hoe deze te ontwikkelen.

Eigen talenten te ontdekken en te identificeren.

Strategieën te ontwikkelen om talenten verder te ontwikkelen.

Obstakels te overwinnen en de talenten toe te passen in de organisatie.

De voordelen van talentontwikkeling

Wanneer je duidelijk hebt welke talenten je in je organisatie hebt, pas je deze ook beter toe. Zet je dan ook nog eens de juiste mensen op de juiste stoeltjes, dan ontstaat er magie. Je bedrijfsresultaten groeien, je mensen worden gelukkiger en je gaat zelf meer tijd hebben voor belangrijke zaken.

Talentontwikkeling maakt je personeel productiever en gemotiveerder door het ontdekken en ontwikkelen van talent. Om het nog maar niet te hebben over het feit dat medewerkers zich meer betrokken voelen bij je organisatie. Je mensen worden zelfsturend en gaan effectiever te werk, waardoor je minder hoeft te coachen en te sturen.

Praktische informatie

Doorgaans duurt een training 1 dagdeel en is er ruimte voor maximaal 12 personen. De deelnemers krijgen toegang tot hun persoonlijke online omgeving en krijgen een link per e-mail naar de gevalideerde vragenlijst. Het invullen hiervan duurt zo’n 20 minuten. Kandidaten kunnen deze lijst invullen wanneer het hun uitkomt.

Tijdens de training ontvangen de deelnemers een persoonlijke rapportage met hun resultaten en suggesties voor verbetering.

De training vindt plaats op een nader te bepalen locatie (in samenspraak met de opdrachtgever). Lunch is optioneel, mocht de training in de middag plaatsvinden en als dat wenselijk is.

DISC-training bevat:

DISC analyse

Max. 12 personen

Duur: 1 dagdeel

Talentontwikkeling bevat:

Drijfveren analyse

Max. 12 personen

Duur: 1 dagdeel

Stresspreventie bevat:

Stress analyse

Max. 12 personen

Duur: 1 dagdeel

Heb je vragen over de inhoud van een training of wil je graag hulp bij het kiezen van het juiste training? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om je met plezier te ondersteunen bij het maken van de beste keuze.