"Zet jezelf op nummer één" Persoonlijk leiderschap voor particulieren

Je laat je makkelijk van je stuk brengen. Het is moeilijk voor jou om achter je overtuigingen te staan, zeker als deze in twijfel worden getrokken. Op jezelf vertrouwen en je leven richting geven voelt onzeker en uitdagend. Dan is het persoonlijk leiderschap traject voor jou.

Met persoonlijk leiderschap leer je hoe je de regie pakt over je eigen leven. Krijg het vertrouwen terug om je doelen waar te maken en te vertrouwen op jezelf. Dit traject leert je leiderschap te nemen over je leven, je werk en je dromen.

Waarom persoonlijk leiderschap?

Sterk leiderschap is belangrijk in alle aspecten van het leven. Als jij sterk leiderschap toont, zul je merken dat je jouw doelen sneller bereikt, een hoger niveau van productiviteit behoudt en sterke relaties en vriendschappen opbouwt, simpelweg omdat je betrouwbaar bent en in verbinding staat.

Dit traject leert je om:

Betere keuzes te maken, zowel zakelijk als privé; 

Beter richting te geven aan je carrière en persoonlijke leven

Minder geleefd te worden door anderen en de waan van de dag; 

Meer innerlijke rust, voldoening en zelfvertrouwen te ervaren;

Beter om te gaan met uitdagingen en tegenslagen;

Sterker in je schoenen te staan, als professional en als mens.

Wat levert persoonlijk leiderschap mij op?

Mensen die sterk ontwikkeld zijn in persoonlijk leiderschap staan voor wat ze geloven. Persoonlijk leiderschap zorgt dus ook voor vertrouwen. Haal met overtuiging je doelen en ga voor je ideale leven met de hulp van onze coaches.

Persoonlijk leiderschap betekent:

Goed weten wie je bent en waar je voor staat;

Keuzes maken die in lijn zijn met jouw waarden en doelen;

Verantwoordelijkheid nemen voor de keuzes die je maakt en de gevolgen daarvan;

Nee durven zeggen tegen dingen die haaks staan op wie jij wil zijn en wat jij wil bereiken;

Goed kunnen reflecteren op jezelf, je gedrag en de keuzes die je maakt; 

Hoe ziet het coachtraject eruit?

Tijdens het gratis oriëntatiegesprek met Sander, onze St!R gecertificeerde coach, maken we uitgebreid kennis met elkaar.

Indien er een klik is, gaan we verder met het concreet vaststellen van jouw doelen. We bespreken wat je wilt bereiken en bepalen samen de meest geschikte aanpak voor jouw persoonlijke situatie. Zodra alles helder is afgestemd, gaan we direct over tot de start van het coachtraject. 

Door middel van gesprekken, reflectie-opdrachten en oefeningen, werk je aan je persoonlijke ontwikkeling. Tijdens de sessies duiken we de diepte in en richten we ons op je persoonlijke thema’s, verlangens, doelen, talenten, valkuilen, belemmeringen en kwaliteiten. We bouwen aan de eigenschappen om van jou een echte leider te maken.