Zet jezelf op nummer één Persoonlijk leiderschap

Je laat je makkelijk van je stuk brengen. Je vindt het moeilijk om achter je overtuigingen te staan, zeker als deze in twijfel worden getrokken. Op jezelf vertrouwen en je leven richting geven is moeilijk en voelt onzeker. Dan is het persoonlijk leiderschap traject voor jou.

Met persoonlijk leiderschap leer je hoe je de regie pakt over je eigen leven. Krijg het vertrouwen terug om je doelen waar te maken en te vertrouwen op jezelf. Dit traject leert je leiderschap te nemen over je leven, je werk en je dromen.

Waarom persoonlijk leiderschap?

Sterk leiderschap is een essentiële kwaliteit op elk gebied in het leven. Mensen die sterk leiderschap vertonen bereiken hun doel veel sneller, krijgen sneller promotie en hebben sterke relaties en vriendschappen. Simpelweg omdat ze te vertrouwen zijn en in verbinding zijn.

Dit traject leert je om:

Leiding te nemen over je leven;

Te vertrouwen op je kwaliteiten en instinct;

Balans te vinden, om evenwichtig en weerbaar te zijn;

Bewust te worden van je eigen krachten en kunnen.

Wat levert persoonlijk leiderschap mij op?

Mensen die sterk ontwikkeld zijn in persoonlijk leiderschap staan voor wat ze geloven. Persoonlijk leiderschap zorgt dus ook voor vertrouwen. Haal met overtuiging je doelen en ga voor je ideale leven met de hulp van onze coaches.

Persoonlijk leiderschap zorgt voor:

Sterke verbinding met jezelf, je emoties en je intuïtie;

Sterke vriendschappen en relaties;

Rust, vertrouwen, weerbaarheid en balans;

Nieuwe kansen in werk en leven.

Hoe ziet het coachtraject eruit?

In het gratis oriëntatiegesprek maken we kennis met elkaar. Als het klikt, stellen we je doelen vast, bespreken wat je wilt bereiken en bepalen de beste aanpak voor je. Wanneer dit duidelijk is en is afgestemd, starten we met coaching.

Door middel van persoonlijke sessies, oefeningen en zelfreflectie-opdrachten, bouwen we aan je eigenschappen om van jou een echte leider te maken.

Samen zorgen we voor:

Een passend plan van aanpak om je verlangens te realiseren,

Zelfbewustzijn,

De juiste tools om je ontwikkeling een stevige boost te geven.

Tijdens de eindevaluatie belichten we je groei. Uiteindelijk loop jij weg met gegroeid vertrouwen, bewustzijn en een arsenaal aan nieuwe skills en kwaliteiten. En om je toekomst écht kleur te geven, zorgen we voor een preventieplan. Puur om ervoor te zorgen dat je je gelukkigste leven blijft leven en niet terugvalt in oude patronen.