ÉÉN TEAM, ÉÉN TAAK

Alleen ga je misschien sneller, maar samen kom je verder.

Bij Coachen met LEF geloven we in één team met één taak. In een wereld die snelheid beloont, zetten wij in op samenwerking, omdat we ervan overtuigd zijn dat gezamenlijke inspanningen tot buitengewone resultaten leiden. Hier vinden we kracht in diversiteit, en hoewel individuen misschien sneller gaan, geloven wij dat samen gaan ons verder brengt dan ooit tevoren.

Wil je weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Mirjam Christiaans - Coachen met lef

MIRJAM

EIGENAAR COACHEN MET LEF
COACH/TRAINER

Inspirerend, enthousiast en energiek. Haar speelse coachingstijl daagt uit tot zelfontwikkeling en doorziet snel smoesjes om de essentie te bereiken. Gespecialiseerd in loopbaan- en stressgerelateerde vraagstukken en gecertificeerd als Register Loopbaanprofessional bij NOLOC. Met ruime ervaring in het werken met techneuten en binnen de technische sector, herkent en pakt Mirjam effectief de unieke uitdagingen en behoeften van deze professionals aan.

Sander van den Brandt - Coachen met lef

SANDER

EIGENAAR COACHEN MET LEF
COACH/TRAINER

Sander combineert persoonlijke, rechtvaardige en gedisciplineerde coaching met uitgebreide kennis en ervaring uit zijn tijd bij een specialistische eenheid. Zijn actieve coachingstijl focust op het versterken van mentale weerbaarheid. Daarnaast heeft Sander ruime ervaring in het geven van trainingen binnen zowel de bouw- als de technische sector, waar hij zijn unieke aanpak toepast om zowel fysieke als mentale kracht te bevorderen. Hij is St!R gecertificeerd.

Tom Kalmijn

TOM

TRAINER

Tom heeft als trainer een enthousiasmerende en verbindende stijl. Zijn vermogen om complexe situaties inzichtelijk te maken, maakt hem effectief in organisatieveranderingen. Met pragmatisch en doelgericht advies realiseert hij daadwerkelijke verbeteringen. Effectieve organisatieontwikkeling begint vaak bij het individu, waarbij training een krachtig middel is. Hij richt zich vooral op samenwerking, communicatie, persoonlijke effectiviteit, tijdsbeheer en projectmanagement.

Chantal Lecker

CHANTAL

SALES

Ontmoet Chantal Lecker, een gedreven professional met een passie voor het uitbreiden van zakelijke mogelijkheden en het aantrekken van nieuwe kansen voor groei. In haar rol als Senior Sales bij ons bedrijf voert Chantal niet alleen marktonderzoek uit om diepgaand inzicht te krijgen in de technische branche, maar analyseert ze ook gegevens om potentiële groeikansen te identificeren.

EVEN VOORSTELLEN

Onze namen worden vrijwel altijd in één adem genoemd, want we zijn niet alleen partners voor het leven, maar ook als coaches. Samen hebben we al vele ambitieuze medewerkers, carrièretijgers, leidinggevenden en ondernemers geholpen in hun groeiproces, op weg naar een leven vrij van stress.

Samen met onze zoon Lef zijn we gevestigd in het knusse Schijndel. Voor ons draait het leven niet om materiële bezittingen, maar om het creëren van kostbare herinneringen, zowel met elkaar als met onze geliefden. We omarmen een bourgondische levensstijl, genieten van uitgebreide maaltijden met vrienden en familie, en leven volgens onze eigen principes. En dat is precies wat we ook jou willen helpen bereiken: leven naar jouw eigen gezonde overtuigingen.

NIET ZOMAAR EEN COACH

Ook wij blijven constant in ontwikkeling. We beschikken onder andere over de volgende certificeringen.

WerkEnergieAnalyse_totaal
Noloc-erkend-loopbaan-coach-professional 150x100
disc
logo-stir
Ontwerp zonder titel (50)