MENTAL COACH VOOR JOU

Vrolijk, fit & productief

Een vitaal en gelukkig leven gaat verder dan alleen fysieke gezondheid; je mentale gesteldheid is minstens zo belangrijk. Een mental coach biedt een oplossing wanneer je twijfelt aan jezelf, gestrest bent of negatief denkt. Voor optimale prestaties moeten beide elementen in balans zijn.

Beschouw een mental coach als een personal trainer voor je mindset. Niet om je lichaam in vorm te krijgen, maar om je geest een positieve impuls te geven en te zorgen dat je zowel fysiek als mentaal vitaal bent.

WAAROM EEN MENTAL COACH VOOR JOU

Een mental coach kan om verschillende redenen worden ingeschakeld, zoals:

Herhaaldelijke stressvolle situaties op het werk die je uit balans brengen.

Gebrek aan zelfvertrouwen en de wens om je assertiviteit te verhogen.

Moeite met prioriteiten stellen en de behoefte aan meer structuur in je werk.

Beter leren omgaan met terugkerende gevoelens en emoties.

Een mental coach helpt je oude denk- en gedragspatronen te doorbreken en een positieve verandering in gang te zetten.

Mental coach

WAT MENTAL COACHING
JOU OPLEVERT

Mental coach

Met de hulp van mental coaching straal je vertrouwen uit en sta je stevig achter wat je gelooft.

Mental coaching helpt je met:

Sterke banden binnen je team en met jezelf. Je leert je emoties en intuïtie beter kennen, wat zorgt voor een betere sfeer en samenwerking op het werk.

Effectieve samenwerkingen en relaties. Door beter te communiceren en elkaar te begrijpen, werk je soepeler samen met je collega's

Rust, vertrouwen, veerkracht en balans. Je leert om stress te beheersen, zelfverzekerder te zijn en een goede balans te vinden tussen werk en privé.

Nieuwe kansen en groei binnen de organisatie. Door meer zelfkennis en persoonlijke ontwikkeling kun je beter inspelen op nieuwe uitdagingen en carrièrekansen.

Mental coaching helpt je om op alle vlakken te groeien, zowel op je werk als in je persoonlijke leven. Het zorgt ervoor dat je niet alleen je doelen bereikt, maar ook een positieve en inspirerende kracht bent binnen je team.

ONZE AANPAK

Onze coachtrajecten beginnen met een kosteloos oriëntatiegesprek om jouw behoeften te bepalen en hoe we jou het beste kunnen helpen. Samen met onze door St!R gecertificeerde coach, Sander, stellen we een plan van aanpak op dat is afgestemd op jouw specifieke doelen.

Door middel van persoonlijke sessies, ervaringsgerichte oefeningen en zelfreflectieopdrachten vergroten we jouw bewustzijn. We stimuleren je zelfvertrouwen en laten je jouw kwaliteiten ontdekken.

Wil je hier meer over weten? Neem direct contact met ons op of vraag een gratis oriënterend gesprek aan. Zet de eerste stap en ervaar zelf het verschil die onze tools kunnen maken.

NIET ZOMAAR EEN COACH

Ook wij blijven constant in ontwikkeling. We beschikken onder andere over de volgende certificeringen.

WerkEnergieAnalyse_totaal
Noloc-erkend-loopbaan-coach-professional 150x100
disc
logo-stir
Ontwerp zonder titel (50)