"Nieuwsgierig naar het ideale traject voor jou?" Aanbod voor particulieren

Welke coach en welk traject het best bij je, is afhankelijk van wat je hoopt te bereiken. Als gecertificeerde coaches hebben we ieder een eigen specialisme. Ons aanbod voor particulieren is daarom ook zo afgesteld dat we elk traject kunnen toepassen vanuit onze individuele kracht.

Wil jij de wijsheid, ervaring en betrokkenheid van 2 coaches, die elk hun eigen expertise inbrengen? Dan is 2 op 1 coaching natuurlijk mogelijk. Wij werken als een multidisciplinair duo. Daar kun jij optimaal gebruik van maken.

Bekijk ons aanbod en neem contact met ons op.

Coachtrajecten voor particulieren

Loopbaancoaching

Op zoek naar een nieuwe uitdaging of naar je plek binnen de organisatie?
Voor iedereen die het maximale uit z’n carrière wilt halen.

Persoonlijk leiderschap

Staan voor je overtuigingen en kwaliteiten, een superkracht die weinigen echt beheersen. Maar jij zal deze kracht beheren en je leven drastisch zien verbeteren.

Vrolijk, fit en productief?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor verdere informatie.
Of schrijf je in voor onze nieuwsbrief, waarin we waardevolle tips en adviezen delen om zelf actie te ondernemen en in topvorm te blijven.

Waarom gebruikmaken van onze coachtrajecten?

Stressbestendigheid

Omgaan met stressvolle situaties in het dagelijks leven en op de werkvloer.

Leiderschap

Een zelfstandige en proactieve collega,die op zijn of haar eigen krachten vertrouwt

Burn-out voorkomen

Jouw welzijn is belangrijk. Voorkom uitval en burn-outs.
Zorg voor rust en focus

Lef, moed en kracht

Investeer in jezelf en heb vertrouwen in jouw capaciteiten. Het betaalt zich altijd weer terug

Merk je dat je de laatste tijd moeite hebt om je te concentreren en dat je niet meer zo goed presteert als voorheen? Misschien voel je je mentaal afwezig en reageer je heftiger op situaties op het werk dan normaal. Dit kunnen duidelijke tekenen zijn dat er iets aan de hand is.

Ons werk is vooral gericht op preventie, maar het is nooit te laat om met coaching te beginnen, zelfs als je je in een later stadium bevindt. Het is belangrijk om te leren hoe je stress kunt herkennen en de symptomen kunt signaleren voordat er ernstige schade is aangericht. Door aan jezelf te werken, kun je een betere leider worden en voorkomen dat je uitvalt, wat ook je collega's ten goede zal komen.