"Nieuwsgierig naar het ideale traject voor jou?" Aanbod voor particulieren

Welke coach en welk traject het beste bij jou passen, hangt af van jouw specifieke doelen. Als gecertificeerde coaches hebben we elk onze eigen specialisaties. Ons aanbod voor individuele coaching is zo ontworpen dat we elke sessie kunnen aanpassen aan onze individuele krachten.

Verlang je naar de wijsheid, ervaring en betrokkenheid van twee coaches met elk hun eigen expertise? Dan is onze 2-op-1 coaching natuurlijk een optie. Wij vormen samen een multidisciplinair duo, waar jij optimaal van kunt profiteren.

Coachtrajecten voor particulieren

Loopbaancoaching

Op zoek naar een nieuwe uitdaging of naar je plek binnen de organisatie?
Voor iedereen die het maximale uit z’n carrière wilt halen.

Persoonlijk leiderschap

Staan voor je overtuigingen en kwaliteiten, een superkracht die weinigen echt beheersen. Maar jij zal deze kracht beheren en je leven drastisch zien verbeteren.

Vrolijk, fit en productief?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor verdere informatie.
Of schrijf je in voor onze nieuwsbrief, waarin we waardevolle tips en adviezen delen om zelf actie te ondernemen en in topvorm te blijven.

Waarom gebruikmaken van onze coachtrajecten?

Stressbestendigheid

Burn-out voorkomen

Leiderschap

Lef, moed en kracht

Merk je dat je de laatste tijd moeite hebt om je te concentreren en dat je niet meer zo goed presteert als voorheen? Misschien voel je je mentaal afwezig en reageer je heftiger op situaties op het werk dan normaal. Dit kunnen duidelijke tekenen zijn dat er iets aan de hand is.