Tarief coaching particulier

Het investeren in jezelf biedt tal van voordelen. Allereerst bevordert het je professionele groei, waardoor je vaardigheden, kennis en expertise kunt vergroten. Dit opent de deur naar nieuwe carrièremogelijkheden en stelt je in staat om je te onderscheiden in je vakgebied.

Daarnaast versterkt zelfinvestering je zelfvertrouwen en motivatie, wat een positieve invloed heeft op je prestaties en productiviteit. Bovendien draagt het bij aan je persoonlijke ontwikkeling, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak, en vergroot het je marktwaarde."

Uurtarief coaching particulieren

Hieronder vind je het uurtarief voor coaching aan particulieren.

€ 129/uur

Dit tarief is een kortingstarief
incl. btw voor particulieren.

Alle coaches hebben een
senior accreditatie met
minimaal 5 jaar ervaring.

Het eerste gesprek is altijd
een gratis oriëntatiegesprek.

Vergoedingsmogelijkheden particulieren

70% van de coachees kan een vergoeding regelen via hun werkgever. Veel werkgevers hebben jaarlijks budget beschikbaar voor duurzame inzetbaarheid, persoonlijke ontwikkeling, opleiding of verzuimpreventie. Het enige wat je vaak hoeft te doen, is erom te vragen.

Hier zijn enkele voorbeelden van coaching die beschikbaar is via je CAO:

  • In de CAO gemeenten heeft de werknemer het recht om na elke periode van 36 maanden loopbaanadvies aan te vragen.
  • Volgens de CAO Nederlandse universiteiten kunnen werknemers met een dienstverband van minimaal twee jaar gebruikmaken van loopbaanadvies, waarbij de universiteit de kosten voor dit persoonlijke advies betaalt.
  • In de CAO universitair medische centra heeft de medewerker, indien gewenst, eenmaal per vijf jaar recht op een loopbaanadvies van een door de werkgever aangewezen interne deskundige. Als er wordt besloten om een externe deskundige in te schakelen, gebeurt dit in overleg met de medewerker.
  • Het Loopbaanadvies A+O fonds rijk biedt werknemers die meer dan 3 jaar onafgebroken bij het Rijk in dienst zijn een loopbaanadviestraject ter waarde van €1.500 exclusief btw bij een RL-gecertificeerde loopbaancoach. Dit kan hier worden aangevraagd zonder tussenkomst van de leidinggevende.

Als je een arbeidsongeschiktheidsverzekering hebt en ons coachtraject gebruikt om weer aan de slag te gaan, is de kans zeer groot dat je volledige traject vergoed wordt. Om aanspraak te maken op vergoeding, kun je het beste direct na het gratis oriëntatiegesprek contact opnemen met je verzekeraar. Zo kun je snel de benodigde stappen nemen om de financiële ondersteuning te verkrijgen waar je recht op hebt.

Veelgestelde vragen

Tijdens het gratis oriëntatiegesprek bespreken we jouw coachvraag uitvoerig. We kijken of het klikt en of wij jou kunnen helpen of eventueel kunnen doorverwijzen naar een coach die beter past.