Business Coach

Contact met coach Mirjam

Wil jij ook ondernemen vanuit rust?

Heb je een fantastisch idee of concept bedacht, maar weet je niet waar je moet beginnen als startende ondernemer? Of ben je al ondernemer, maar loop je vast in je werk en met je resultaten? Dan ben ik je rots in de branding. Een onderneming opzetten is lastig en vergt veel tijd en energie. Datzelfde geldt ook voor het draaiende houden van je zaken, zeker als de resultaten tegenzitten of je doelen niet behaald worden.

Om je hierbij te helpen heb ik verschillende programma's die passen bij elke ondernemer. Of je nog moet starten met je onderneming of al een tijdje gestart bent, elk traject heeft zijn eigen aanpak. Toch is niet iedere persoon hetzelfde. Daarom zijn de programma's op maat en krijg je de aanpak die echt op jou is afgestemd. Natuurlijk wil je werken vanuit rust en vertrouwen. Dat kan alleen met de juiste coaching en handvatten.

Waarom contact opnemen met mij?

Omdat je snel naar succes wilt en daarbij de juiste handvatten wilt hebben. Of om gewoon even te babbelen onder het genot van een lekker sterk bakkie. Misschien wil je meer weten over mijn werkwijze. Of is het nog niet helemaal duidelijk wat je precies nodig hebt. Daar kunnen we het natuurlijk over hebben. Het ondernemen is al moeilijk zat. Maak het jezelf niet nog moeilijker door het zelf allemaal uit te vogelen. Een coach is er voor je om je op de juiste weg te helpen.

Benieuwd naar hoe ik je kan helpen? Neem dan direct contact op met mij. Of plan je gratis kennismakingsgesprek in.