"Voor particulieren" Jouw Loopbaancoach met LEF

"Voor particulieren" Jouw
Loopbaancoach met LEF

Voel je je een beetje vastzitten in je job? Klaar voor iets nieuws? Misschien is het tijd voor een frisse wind! Met jouw loopbaancoach ga je samen jouw carrière pad verkennen en jouw talenten verder uitbouwen.

Je zal versteld staan van de nieuwe inzichten die je opdoet. Samen kunnen we jouw toekomst vormgeven en de kansen grijpen die je misschien nu nog laat liggen. Wie weet, misschien is het wel tijd voor een carrièreswitch! Of misschien heb je altijd al gedroomd van je eigen zaak. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Waarom een loopbaancoach?

Je hebt een goede baan, maar twijfelt of je dit je hele leven wilt doen. Je hebt het idee dat je nog niet uitgeleerd bent. Of je hebt juist geen motivatie, doelstellingen en inspiratie meer in je huidige loopbaan. Je loopt tegen dichte deuren en voelt je belemmerd in je kansen.  

Onze Loopbaancoach is er voor je als je:

Niet weet waar je kwaliteiten liggen;

Toe bent aan vernieuwing: een nieuwe uitdaging, baan of richting in je werk;

Niet weet hoe je je carrière moet ontwikkelen;

Uit de gouden kooi wilt stappen, maar weet niet hoe.

Wanneer je geen weet hebt van de richting die je op wilt, is loopbaancoaching er om je te helpen de juiste keuzes te maken.

Wat gaat loopbaancoaching mij brengen?

Behalve veel rust, zekerheid en richting, leer je betere keuzes maken in je carrière. Na het traject te doorlopen, weet je wat je wilt in je werk en hoe je je doelen gaat halen. Samen met jouw Loopbaancoach ga je je skills ontdekken en ontplooien. 

Wat het je concreet oplevert?

Richting in je werk, je carrière en je toekomst;

Een duidelijk perspectief, energie in je werk en nieuwe kansen;

Fluitend naar je werk en met een overvloed aan energie weer thuiskomen;

Het risico van een burn-out uitsluiten.

Als je echt wilt, is positieve verandering binnen handbereik. Ga weer uitgerust en met een overdosis energie naar je werk. Je zal merken dat je je doelen veel makkelijker en sneller bereikt na het volgen van ons loopbaantraject.

Hoe ziet het loopbaancoach traject eruit?

Tijdens het kosteloze oriëntatiegesprek met Mirjam, onze NOLOC gecertificeerde loopbaancoach, maken we uitgebreid kennis met elkaar. Indien er een klik is, gaan we verder met het concreet vaststellen van jouw doelen. We bespreken wat je wilt bereiken en bepalen samen de meest geschikte aanpak voor jouw persoonlijke situatie. Zodra alles helder is afgestemd, gaan we direct over tot de start van het coachtraject. 

Door middel van gesprekken, reflectie-opdrachten en oefeningen, werk jij aan je persoonlijke ontwikkeling. Tijdens de sessies duiken we de diepte in en richten we ons op je drijfveren, persoonlijke thema’s, loopbaan, verlangen, doelen, talenten, valkuilen, belemmeringen en kwaliteiten.

Samen zorgen we voor:

Een passend plan van aanpak om je verlangens te realiseren,

Zelfbewustzijn,

De juiste tools om je ontwikkeling een stevige boost te geven.

Tijdens de eindevaluatie belichten we je groei. Uiteindelijk loop jij weg met gegroeid vertrouwen, bewustzijn en een arsenaal aan nieuwe skills en kwaliteiten. En om je toekomst écht kleur te geven, zorgen we voor een preventieplan. Puur om ervoor te zorgen dat je je gelukkigste leven blijft leven en niet terugvalt in oude patronen.

Bekijk hier de de NOLOC voorwaarden