"Als alles mogelijk was, welke werk zou jij dan doen?" Jouw Loopbaancoach met LEF

"Als alles mogelijk was, welke werk zou jij dan doen?" Jouw Loopbaancoach
met LEF

Voel je je een beetje vastzitten in je job? Ben jij klaar voor iets nieuws? Misschien is het tijd voor een frisse wind! Laten we samen jouw carrièrepad verkennen en jouw talenten verder uitbouwen.

Jij zult versteld staan van de nieuwe inzichten die je opdoet. Samen kunnen we jouw toekomst vormgeven en de kansen grijpen die je misschien nu nog laat liggen. Wie weet, misschien is het wel tijd voor een carrièreswitch! Of misschien heb jij altijd al gedroomd van je eigen zaak.

Ongelukkig door je werk?

Je hebt een goede baan, maar twijfelt of je dit je hele leven wilt doen. Je hebt het idee dat je nog niet uitgeleerd bent. Of je hebt juist geen motivatie, doelstellingen en inspiratie meer in je huidige loopbaan. Je loopt tegen dichte deuren en voelt je belemmerd in je kansen.  

Wij zijn er voor je als je:

Niet weet waar je kwaliteiten liggen;

Toe bent aan vernieuwing: een nieuwe uitdaging, baan of richting in je werk;

Niet weet hoe je je carrière moet ontwikkelen;

Uit de gouden kooi wilt stappen, maar weet niet hoe.

Wanneer je geen weet hebt van de richting die je op wilt, is loopbaancoaching er om je te helpen de juiste keuzes te maken.

Je droombaan vinden

Behalve veel rust, zekerheid en richting, leer je betere keuzes maken in je carrière. Na het traject te doorlopen, weet je wat je wilt in je werk en hoe je je doelen gaat halen. Samen gaan we jouw skills ontdekken. 

Wat het je concreet oplevert:

Duidelijk weet wat je wilt in je werk;

Doet waar je goed in bent en hierom gewaardeerd wordt;

Dagelijks met veel plezier en een voldaan gevoel aan het werk bent en thuiskomt;

Vol vertrouwen die gouden kooi uit stapt en echt werk doet waar je gelukkig van wordt;

Niet langer hoeft te twijfelen aan je skills en vaardigheden;

Elke dag fluitend naar je werkt gaat en nog genoeg energie overhoudt voor leuke dingen in je vrije tijd;

Dát werkgeluk met de juiste balans wensen wij  iedereen toe. Het is nu binnen handbereik als jij dat écht wilt.

Zo ontdek je welke baan bij je past

Tijdens het gratis oriëntatiegesprek met Mirjam, onze NOLOC gecertificeerde loopbaancoach, maken we uitgebreid kennis met elkaar.

Indien er een klik is, gaan we verder met het concreet vaststellen van jouw doelen. We bespreken wat je wilt bereiken en bepalen samen de meest geschikte aanpak voor jouw persoonlijke situatie. Een coachtraject is altijd maatwerk en de duur van het traject hangt af van de situatie. 

Door middel van gesprekken, reflectie-opdrachten en oefeningen, werk je aan je persoonlijke ontwikkeling. Tijdens de sessies duiken we de diepte in en focussen we ons op je drijfveren, persoonlijke thema’s, loopbaan, verlangen, doelen, talenten, valkuilen, belemmeringen en kwaliteiten.

Wij garanderen je een leuke, spannende en uitdagende ontdekkingsreis naar jezelf. Af en toe kom je uitdagingen tegen en dat hoort erbij. Maar wat ons betreft moet het voorop staan dat het vooral een leuke reis gaat worden. Met mooie resultaten waar je nog lang én met plezier op terug kijkt. Wij weten zeker dat je er de rest van je loopbaan en leven profijt van hebt. 

Bekijk hier de de NOLOC voorwaarden