"Welk traject en welke coach passen het beste?" Coachtrajecten voor werknemers

Soms kan het een uitdaging zijn om de onderliggende redenen achter overmatige stress te achterhalen. Voor sommige medewerkers kan dit voortkomen uit een complexe thuissituatie, terwijl anderen mogelijk te kampen hebben met mentale gezondheidskwesties. Toch wijzen studies uit dat maar liefst 4 op de 10 werkgevers werkstress als het belangrijkste risico beschouwen.

Maar hoe kun je verzuim terugdringen en een mogelijke terugval minimaliseren door middel van coaching? Welk type coach sluit het beste aan bij de behoeften van jouw team, of ben je juist geïnteresseerd in ons allesomvattende pakket?

Coachtrajecten voor werknemers

Loopbaanbegeleiding

Staan jouw teamleden wel op de juiste positie? Als dat niet het geval is, kan dat veel stress veroorzaken. Wil je optimaal gebruik maken van de talenten van je medewerkers? Dan is loopbaancoaching de juiste keuze.

Persoonlijk leiderschap

Volgens veel werkgevers is dit een onmisbare kwaliteit. Transformeer jouw werknemers tot leiders en train hen om effectief om te gaan met uitdagende situaties op de werkvloer.

Outplacement

Het komt wel eens voor dat een werkgever afscheid moet nemen van een werknemer. Met outplacement bied je de werknemer de kans om zichzelf opnieuw uit te vinden en een nieuwe richting in te slaan.

Jouw medewerker vrolijk, fit en productief?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor verdere informatie.
Of moedig je werknemers aan om zich in te schrijven voor onze nieuwsbrief, waarin we waardevolle tips en adviezen delen om zelf actie te ondernemen en in topvorm te blijven.

Waarom gebruikmaken van onze coachtrajecten?

Stressbestendigheid

Burn-out voorkomen

Leiderschap

Lef, moed en kracht

Herken je het? Een medewerker die zijn focus lijkt te verliezen? Voorheen uitblinker, nu steeds vaker fouten makend en lijkt mentaal niet aanwezig te zijn, reagerend op kleine conflicten op de werkvloer. Dit zijn duidelijke signalen dat er iets aan de hand is.

Hoewel onze aanpak voornamelijk preventief is, is het nooit te laat om met coaching te beginnen. Leer stress vroegtijdig te herkennen en detecteer symptomen voordat er ernstige schade wordt aangericht. Maak van je werknemers sterke leiders en voorkom uitval van collega's.