"Stress de baas" Veerkracht en Vitaliteit op de werkvloer

Werkdruk zet je medewerkers aan tot handelen. Daarentegen leidt te veel werkdruk tot verlamming, verkramping en overmatige stress. Mensen vallen langdurig uit, je verzuimkosten lopen op, je doelen worden niet behaald. Kortom: lastig voor je personeel én voor jou. Overmatige stress voorkomen is daarom noodzaak.

Jouw team in topconditie!

Beeld je in dat je team barst van de veerkracht en vitaliteit, moeiteloos je bedrijfsdoelen bereikt. Geef je medewerkers de kracht om stress te overwinnen en minimaliseer het risico op burn-outs. Ontwikkel veerkracht en leer je team om te gaan met intense werkdruk, en om vroegtijdige signalen van stress te herkennen. Zo blijft jouw bedrijf sprankelen.

Onze training heft je team naar nieuwe hoogten door:

De diepere oorzaken van stress te ontdekken.

Bewustwording te creëren rond belemmerende patronen.

Vaardigheden te ontwikkelen voor veerkracht bij stress, angst en piekeren.

Veerkracht en emotionele balans tot ongekende hoogten te brengen.

Versterk veerkracht en vitaliteit

Tijdens onze trainingen leren we jou en je medewerkers omgaan met stress. Je leert hoe je het herkent bij jezelf en bij anderen, zodat je een eventuele burnout al vroeg kan voorkomen. Daardoor voorkom je uitval van mensen en hoge verzuimkosten. Door middel van opdrachten, oefeningen en zelfreflecties, werken we toe naar een stressvrij bestaan.

Samen zorgen we voor:

Het herstellen van vertrouwen binnen je werknemers.

Het creëren van zelfbewuste, gemotiveerde en stressbestendige medewerkers.

Het verlagen van verzuim en het minimaliseren van het risico op uitval.

Na afloop van de training evalueren we de vooruitgang van je team. We voorzien je van tips, advies en extra tools om terugval te voorkomen. Het voorkomen van stress en het verminderen van verzuim was nog nooit zo toegankelijk en effectief.

Praktische informatie

Doorgaans duurt een training 1 dagdeel en is er ruimte voor maximaal 12 personen. De deelnemers krijgen toegang tot hun persoonlijke online omgeving en krijgen een link per e-mail naar de gevalideerde vragenlijst. Het invullen hiervan duurt zo’n 20 minuten. Kandidaten kunnen deze lijst invullen wanneer het hun uitkomt. Tijdens de training ontvangen de deelnemers een persoonlijke rapportage.

De training vindt plaats op een nader te bepalen locatie (in samenspraak met de opdrachtgever). Lunch is optioneel, mocht de training in de middag plaatsvinden en als dat wenselijk is.

Overige trainingen

DISC training

Weten hoe je met je werknemers moet communiceren? Wil je ontdekken waar ze zich door laten tegenhouden en waar hun kwaliteiten en valkuilen liggen?

Talentontwikkeling

Wil je dat je medewerkers het beste uit zichzelf halen? Wil je dat ze hun talenten ontdekken en ontwikkelen om zo meer waarde toe te voegen aan je organisatie?

Heb je vragen over de inhoud van een training of wil je graag hulp bij het kiezen van het juiste training? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om je met plezier te ondersteunen bij het maken van de beste keuze.