"Stress de baas" Veerkracht en Vitaliteit op de werkvloer

Werkdruk kan je medewerkers aansporen tot actie. Echter, te veel werkdruk kan leiden tot verlamming, spanning en overmatige stress, wat hun veerkracht en vitaliteit ondermijnt. Dit resulteert in langdurig verzuim, oplopende verzuimkosten en het niet behalen van je doelen. Kortom, het is een uitdaging voor zowel je personeel als voor jou als werkgever. Het voorkomen van overmatige stress en het bevorderen van veerkracht en vitaliteit zijn daarom van essentieel belang.

Jouw team in topconditie!

Beeld je in dat je team barst van de veerkracht en vitaliteit, moeiteloos je bedrijfsdoelen bereikt. Geef je medewerkers de kracht om stress te overwinnen en minimaliseer het risico op burn-outs. Ontwikkel veerkracht en leer je team om te gaan met intense werkdruk, en om vroegtijdige signalen van stress te herkennen. Zo blijft jouw bedrijf sprankelen.

Onze training heft je team naar nieuwe hoogten door:

De diepere oorzaken van stress te ontdekken.

Bewustwording te creëren rond belemmerende patronen.

Vaardigheden te ontwikkelen voor veerkracht bij stress, angst en piekeren.

Veerkracht en emotionele balans tot ongekende hoogten te brengen.

Versterk veerkracht en vitaliteit

Tijdens onze trainingen leren we jou en je medewerkers omgaan met stress. Je leert hoe je het herkent bij jezelf en bij anderen, zodat je een eventuele burnout al vroeg kan voorkomen. Daardoor voorkom je uitval van mensen en hoge verzuimkosten. Door middel van opdrachten, oefeningen en zelfreflecties, werken we toe naar een stressvrij bestaan.

Samen zorgen we voor:

Het herstellen van vertrouwen binnen je werknemers.

Het creëren van zelfbewuste, gemotiveerde en stressbestendige medewerkers.

Het verlagen van verzuim en het minimaliseren van het risico op uitval.

Na afloop van de training evalueren we de vooruitgang van je team. We voorzien je van tips, advies en extra tools om terugval te voorkomen. Het voorkomen van stress en het verminderen van verzuim was nog nooit zo toegankelijk en effectief.

Praktische informatie

De training beslaat doorgaans één dagdeel en biedt plaats aan maximaal 12 deelnemers. Jouw medewerkers krijgen toegang tot hun persoonlijke online omgeving en ontvangen per e-mail een link naar de gevalideerde vragenlijst. Het invullen hiervan neemt ongeveer 20 minuten in beslag, op een moment dat hen het beste uitkomt.

Tijdens de training ontvangen je medewerkers een persoonlijk rapportage. De locatie van de training bepalen we samen. Lunch is optioneel indien gewenst.

Dit vind je misschien ook interessant

DISC training

Weten hoe je met je werknemers moet communiceren? Wil je ontdekken waar ze zich door laten tegenhouden en waar hun kwaliteiten en valkuilen liggen?

Talentontwikkeling

Wil je dat je medewerkers het beste uit zichzelf halen? Wil je dat ze hun talenten ontdekken en ontwikkelen om zo meer waarde toe te voegen aan je organisatie?

Heb je vragen over de inhoud van een training of wil je graag hulp bij het kiezen van het juiste training? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om je met plezier te ondersteunen bij het maken van de beste keuze.