Tarieven bedrijfstrainingen

De talenten van je werknemers ontdekken? Of wil je dat ze leren omgaan met stress? Liever een DISC-analyse uitvoeren om al hun kwaliteiten en groeipunten in kaart te brengen? Onze bedrijfstrainingen helpen je aan verdiepende inzichten om een zo’n goed mogelijk beeld van je collega’s te scheppen. Zo weet je meteen of de juiste poppetjes wel op de juiste stoeltjes zitten. Voorkom verzuim door onnodig werkstress, maak van je medewerkers effectieve, zelfstandige leiders.

Onze bedrijfstrainingen

De trainingen zijn praktisch, effectief en gemaakt om je werknemers bewust te maken van hun eigen talenten en kansen. Zo leren ze zelfstandig en besluitvaardig te zijn, zodat je ze alleen nog maar hoeft aan te sturen. Het coachen van je medewerkers mag je aan ons overlaten.

Wij zijn gespecialiseerd in:
DISC-training, Talentontwikkeling en Veerkracht en vitaliteit

Tarief standaard bedrijfstrainingen

€ 1050

+ Additionele kosten

€ 85 / analyse
€ 0,45 / km reiskosten

Dit tarief is exclusief btw

contact

Wil je liever een training op maat?

Naam(Vereist)
Toestemming(Vereist)

Veelgestelde vragen

Additionele kosten verwijzen naar de extra kosten die gemaakt moeten worden voor rapportages die horen bij analyses of tests die worden afgenomen bij de deelnemers. Deze rapportages worden tijdens de training uitgedeeld in hardcopy. Daarnaast worden ook reiskosten in rekening gebracht.