Tarieven bedrijfstrainingen

Op zoek naar manieren om de talenten van je werknemers te ontdekken? Of wil je hen beter leren omgaan met stress? Misschien ben je eerder geïnteresseerd in een diepgaande DISC-analyse om alle kwaliteiten en groeipunten in kaart te brengen? Onze bedrijfstrainingen bieden verdiepende inzichten die helpen bij het vormen van een zo'n accuraat mogelijk beeld van je collega's. Zo kun je direct zien of de juiste personen wel op de juiste posities zitten. Voorkom verzuim door onnodige werkstress en transformeer je medewerkers tot effectieve, zelfstandige leiders.

Onze bedrijfstrainingen

De trainingen zijn praktisch, effectief en gemaakt om je werknemers bewust te maken van hun eigen talenten en kansen. Zo leren ze zelfstandig en besluitvaardig te zijn, zodat je ze alleen nog maar hoeft aan te sturen. Het coachen van je medewerkers mag je aan ons overlaten.

Wij zijn gespecialiseerd in:
DISC-training, Talentontwikkeling en Veerkracht en vitaliteit

Tarief standaard bedrijfstrainingen

€ 1050

+ Additionele kosten

€ 85 / analyse
€ 0,45 / km reiskosten

Dit tarief is exclusief btw

contact

Wil je liever een training op maat?

Naam(Vereist)
Toestemming(Vereist)

Veelgestelde vragen

Additionele kosten verwijzen naar de extra kosten die gemaakt moeten worden voor rapportages die horen bij analyses of tests die worden afgenomen bij de deelnemers. Deze rapportages worden tijdens de training uitgedeeld in hardcopy. Daarnaast worden ook reiskosten in rekening gebracht.