Businesscoach Mirjam

Starterstraining Mis je het lef om te ondernemen?

Dan is de starterstraining met lef voor jou.

Jij als startende ondernemer zult vast grote dromen hebben en ambitieuze plannen. Je wilt bijvoorbeeld je eigen coachpraktijk of creatieve business realiseren. Of gewoon een goede start maken en bekendheid verwerven, leuke klanten aantrekken en gewoon een lekkere omzet knallen. Maar hoe? Je hebt geen idee wat je eigenlijk moet doen. Het ontbreekt je aan een plan, kennis en daadkracht. Maar bovenal ontbreekt het je aan lef.

Wil je op een gezonde, overtuigende en vertrouwde manier ondernemen? Dat ga ik je op praktische wijze leren.

“Maar gaat de starterstraining mij wel helpen dan?”

Als businesscoach weet ik waar het probleem ligt bij veel starters. Je hebt onder andere te maken met de volgende problemen:

Je voelt je niet zeker genoeg of het ontbreekt je aan daadkracht en overtuiging.

Je bent erop gebrand het goed te doen. Maar je weet in hemelsnaam niet hoe je dat gaat doen of waar je moet beginnen. Wat als je het fout doet?

Je weet wat je ongeveer wilt doen. ‘Iets met …’ maar wat? Dat is je nog een raadsel.

Je bent bang om de eerste stap te maken. Bang om het fout te doen en om te falen als startende ondernemer.

Ondernemen is ook iets wat je moet leren door te doen. Maar daar heb je bakken met lef voor nodig. Herken jij je in een van de bovenstaande punten? Dan ontbreekt het je dus aan LEF. Daar kan ik je gelukkig bij helpen.

“Ik wil met lef kunnen ondernemen.”

Dat is precies waar de starterstraining voor in het leven is geroepen. Stel je eens voor. Hoe zou het zijn voor je als je zonder zorgen kunt ondernemen? Je hebt een duidelijk plan voor ogen en je weet exact waar je krachten liggen. Bedenk je gewoon eens hoe zou het zijn als:

Je precies kan vertellen wat je aanbod is en hoe dat het verschil kan maken voor je klanten? Je zult je zekerder voelen en mensen met overtuiging aanspreken.

Je het ondernemen echt met plezier ervaart en met toewijding werkt aan je dromen? Je zult veel gelukkiger zijn en veel meer rust ervaren als je vanuit vertrouwen kunt ondernemen.

Je structuur hebt en het overzicht kan bewaren als ondernemer? Je zult daardoor veel meer succes bereiken.

“Fantastisch! Maar waar haal ik het lef vandaan?”

Tijdens de starterstraining leer je in zes weken hoe je de succesvolle ondernemer kunt worden die je wenst te zijn. Drie dagdelen in groepsverband van maximaal tien deelnemers, inclusief één coachsessie individueel, waarin we de focus leggen op belemmerende overtuigingen. Aan het einde van het traject heb je een praktisch stappenplan dat je gaat helpen naar succes. Dit wordt je navigatie op weg naar je ultieme doel: Succesvol ondernemen en je doelen bereiken. Dat traject ziet er als volgt uit:

Tijdens de intake brengen we je ‘ondernemersdroom’ volledig in kaart. We bespreken je doelen, je uitdagingen en gaan dieper in op de patronen die je nu tegenhouden. Los van het zakelijke aspect, is het ook belangrijk om te kijken naar je geest en lichaam. Hoe beïnvloedt dat je succes? Wat moet er anders of beter?

Tijdens de coachingsessies leggen we de focus op het doorbreken van je belemmerende patronen. Ik leer je nieuwe, gezonde overtuigingen aan. Daarnaast werken we in de training naar een gestructureerd plan die je gaat helpen als startende ondernemer. Oftewel je navigatie op je route naar succesvol ondernemerschap.

Daarin mag natuurlijk een ondernemingsplan, een communicatieplan en je pitch niet ontbreken. Na 6 weken weet jij exact hoe jij je onderneming op de kaart zet en aan de man brengt. Met overtuiging en kracht!

Starterstraining

“Wat levert de starterstraining mij op?”

Precies wat je nodig hebt

Exact wat je nodig hebt: een hoop lef! In zes weken heb jij je onderneming met succes opgestart en weet je precies welke koers je gaat varen. Je hebt alle handvatten die je nodig hebt om succes te bereiken en je eerste klanten binnen te halen. Je weet hoe je:

Met veel overtuiging en kracht je pitch overbrengt. Klanten voelen zich aangetrokken en gaan graag met je in zee.

Gefocust, efficiënt en met vertrouwen gaat ondernemen en je doelen gaat verwezenlijken.

Je zichtbaarheid verhoogt en hoe mensen je kunnen vinden. Daarnaast kan jij het financiële overzicht bewaren. Je staat dus nooit meer voor verrassingen.

Plan direct je vrijblijvende oriëntatiegesprek in en kom erachter hoe ik je kan helpen. Kies uit een datum en bevestig de afspraak.

Wat Debby vond van de starterstraining...