Sterke organisaties door sterke mensen! Ontwikkelen met Lef!

Tom Kalmijn MSc. - Een Ondernemende Veranderaar met Onbegrensde Nieuwsgierigheid
Een bedrijfskundige met het vermogen om altijd de juiste route te vinden om doelen te bereiken, is een sleutelfiguur in het creëren van sterke organisaties door sterke mensen. Als trainer heeft Tom een enthousiasmerende en verbindende stijl die hij combineert met het vermogen om complexe situaties begrijpelijk te maken, en dit vormt een krachtig recept voor het bewerkstelligen van organisatieveranderingen.

De missie van Tom

Tom ondersteunt organisaties en individuen in hun ontwikkeling door middel van doelgericht advies en pragmatische, inspirerende opleidingen en trainingen. Zijn kracht ligt in het vertalen van abstracte concepten naar concrete acties. Wanneer een organisatie haar richting heeft bepaald, kan Tom de juiste route uitstippelen en identificeren welke vaardigheden de betrokkenen nodig hebben om deze reis tot een succes te maken.

Tom Kalmijn

“The impediment to action advances action. What stands in the way becomes the way.” (Marcus Aurelius)

De loopbaan van Tom

Tom heeft een indrukwekkende loopbaan met een bedrijfskundige achtergrond. Na zijn bachelorstudie aan de Radboud Universiteit heeft hij de masterspecialisatie Verandermanagement aan de Universiteit van Maastricht met succes afgerond. Hij heeft zijn ervaring in de consultancybranche meegenomen om organisaties via goed onderbouwd advies en doelgerichte implementatie te begeleiden in transities. Zijn werkterrein omvat voornamelijk het onderwijs, gemeenten, vastgoed (woningcorporaties) en de bouwnijverheid.

Bouwstenen voor succesvolle organisaties

Tom gebruikt zijn uitgebreide kennis en ervaring als trainer om mensen voor te bereiden op uitdagingen binnen organisaties. Zijn enthousiasmerende en verbindende stijl inspireert deelnemers om actief aan de slag te gaan met hun eigen ontwikkeling.

Specifieke vraagstukken: samenwerking, communicatie, persoonlijke effectiviteit, tijdsbeheer en projectmanagement.