"Een superkracht" Persoonlijk leiderschap Eindhoven

Je laat je niet zomaar uit het veld slaan. Het kan een uitdaging zijn om standvastig te blijven in je overtuigingen, vooral wanneer ze ter discussie worden gesteld. Vertrouwen op jezelf en richting geven aan je leven lijken misschien lastig en onzeker. Met Persoonlijk leiderschap Eindhoven leer je hoe je de regie over jouw leven stevig in handen neemt.

Waarom Persoonlijk Leiderschap Eindhoven?

Krachtig leiderschap is van onschatbare waarde op alle levensgebieden. Mensen die sterk leiderschap tonen, bereiken hun doelen sneller, maken promotie en bouwen sterke relaties op. Puur en simpel omdat ze betrouwbaar zijn en in verbinding staan.

Dit traject leert je om:

Leiding te nemen over jouw leven;

Te vertrouwen op je kwaliteiten en instincten;

Balans te vinden voor een evenwichtig en veerkrachtig bestaan;

Bewust te worden van je eigen krachten en capaciteiten.

Wat brengt persoonlijk leiderschap mij?

Mensen met een hoog ontwikkeld persoonlijk leiderschap staan onwankelbaar achter hun overtuigingen. Persoonlijk leiderschap betekent dus ook vertrouwen. Bereik met vastberadenheid jouw doelen en streef naar jouw ideale leven met de ondersteuning van onze coaches.

Persoonlijk leiderschap zorgt voor:

Sterke verbinding met jezelf, je emoties en intuïtie;

Rust, vertrouwen, weerbaarheid en balans;

Nieuwe kansen in werk en leven.

Hoe ziet het coachtraject eruit?

Tijdens het kosteloze oriëntatiegesprek met Sander, onze St!R gecertificeerde coach, maken we uitgebreid kennis met elkaar.

Indien er een klik is, gaan we verder met het concreet vaststellen van jouw doelen. We bespreken wat je wilt bereiken en bepalen samen de meest geschikte aanpak voor jouw persoonlijke situatie. Zodra alles helder is afgestemd, gaan we direct over tot de start van het coachtraject. 

Door middel van gesprekken, reflectie-opdrachten en oefeningen, werk je aan je persoonlijke ontwikkeling. Tijdens de sessies duiken we de diepte in en richten we ons op je persoonlijke thema’s, verlangens, doelen, talenten, valkuilen, belemmeringen en kwaliteiten. We bouwen aan de eigenschappen om van jou een echte leider te maken.