Starterstraining

Welk programma past het best bij je? Het aanbod van businesscoach Mirjam.

Welk programma het best bij je past, hangt af van je situatie en wat je hoopt te bereiken. Misschien heb je een grote droom en wil je dolgraag je eigen onderneming of freelance-carrière beginnen. Of misschien ben je al eigen baas en voel je je vastzitten in je privésituatie en daardoor in je werk. Of misschien blijven de resultaten wel uit en zie je geen weg meer uit je negatieve mindset. Wat het ook is, of je nu beginnende ondernemer bent of iemand die al een tijdje voor zichzelf werkt. Ik help je graag aan nieuwe inspiratie, inzichten en motivatie.

Mijn aanbod

Loopbaancoaching

Heb je een goed idee of een tof concept bedacht, maar weet je niet of het ondernemen wel echt voor je is weggelegd? Dan is loopbaancoaching je aan te raden. Door middel van coachingsessies en een praktische aanpak gaan we achterhalen welke overtuigingen je hebt. Overtuigingen over jezelf, over het ondernemen en over de verschillende aspecten van het ondernemerschap.

Het traject is bedoeld om je duidelijk te maken of het ondernemerschap voor jou is of niet. Afhankelijk van de bevindingen die hieruit voortkomen. Misschien moet je bepaalde competenties ontwikkelen of iets veranderen in je persoonlijke situatie voordat je zover bent.

Starterstraining

Misschien ben je er juist wel over uit dat ondernemen helemaal je ding is! Je hebt een fantastisch idee of een geweldig concept bedacht. Maar waar begin je? Hoe start je als ondernemer en hoe regel je al je zaakjes? Het maakt je onzeker en gespannen, niet weten wat je moet doen. Gelukkig is daar de starterstraining voor. De training is bedoeld om te ontdekken wat je nodig hebt en hoe je je doel gaat bereiken.

Je zult dus ook aan het eind van de training een concreet ondernemersplan hebben. Je weet exact wat je moet doen om een succesvolle start te maken. Voel je ook onzekerheid en spanning en weet je niet waar je moet starten? Dan is dit het helemaal voor je.

Coachtraject

Loop je vast in je onderneming en weet je niet hoe je hier weer uitkomt? Dat kan je natuurlijk een keer overkomen. Maar het kan zijn dat wanneer je hier geen aandacht aan besteedt, dit een hardnekkig probleem wordt. Je successen blijven uit, je loopt inkomsten mis en je verliest het plezier in je werk. Dat wil je kosten wat het kost voorkomen.

Het coachingstraject is ontworpen om je de begeleiding te geven die je nodig hebt. Zodat je niet in de problemen hoeft te komen en gewoon met vertrouwen je werk kunt doen. Ga voor nieuw succes en begin met een coachingstraject!