Bewandel met LEF je eigen pad Loopbaancoaching

Bewandel met LEF je eigen pad Loopbaan
coaching

Toe aan een nieuwe uitdaging, een nieuwe stap of heb je het gevoel niet op je plek te zijn op je werk? Door middel van loopbaancoaching ontwikkelen we je loopbaanperspectieven en versterken we je kwaliteiten.

De nieuwe inzichten veranderen je kansen drastisch. Samen geven wij je toekomst vorm en benut je kansen die je nu laat liggen. Misschien is je huidige baan niet voor jou. Of misschien ben je juist in de wieg gelegd voor het ondernemerschap. Alles is mogelijk.

Waarom loopbaancoaching?

Je hebt een goede baan, maar twijfelt of je dit je hele leven wilt doen. Je hebt het idee dat je nog niet uitgeleerd bent. Of je hebt juist geen motivatie, doelstellingen en inspiratie meer in je huidige loopbaan. Je loopt tegen dichte deuren en voelt je belemmerd in je kansen.  

Loopbaancoaching is er voor je als je:

Niet weet waar je kwaliteiten liggen;

Toe bent aan vernieuwing: een nieuwe uitdaging, baan of richting in je werk;

Niet weet hoe je je carrière moet ontwikkelen;

Iets anders wilt, maar niet hoe of wat.

Wanneer je geen weet hebt van de richting die je op wilt, is loopbaancoaching er om je te helpen de juiste keuzes te maken.

Wat gaat loopbaancoaching mij brengen?

Behalve veel rust, zekerheid en richting, leer je betere keuzes maken in je carrière. Na het traject te doorlopen, weet je wat je wilt in je werk en hoe je je doelen gaat halen. Dit traject is erop gemaakt om je skills te ontdekken en te ontplooien.

Wat het je concreet oplevert?

Richting in je werk, je carrière en je toekomst;

Een duidelijk perspectief, energie in je werk en nieuwe kansen;

Fluitend naar je werk en met een overvloed aan energie weer thuiskomen;

Het risico van een burn-out uitsluiten.

Als je echt wilt, is positieve verandering binnen handbereik. Ga weer uitgerust en met een overdosis energie naar je werk. Je zal merken dat je je doelen veel makkelijker en sneller bereikt na het volgen van onze loopbaantraject.

Hoe ziet het coachtraject eruit?

In het gratis oriëntatiegesprek maken we kennis met elkaar. Als het klikt stellen we je doelen vast, bespreken wat je wilt bereiken en bepalen de beste aanpak voor je. Wanneer dit duidelijk is en is afgestemd, starten we met coaching.

Door middel van gesprekken, reflectie-opdrachten en oefeningen, werk jij aan je persoonlijke ontwikkeling. Tijdens onze sessies duiken we de diepte in en richten we ons op je drijfveren, persoonlijke thema’s, loopbaan, verlangen, doelen, talenten, valkuilen, belemmeringen en kwaliteiten.

Samen zorgen we voor:

Een passend plan van aanpak om je verlangens te realiseren,

Zelfbewustzijn,

De juiste tools om je ontwikkeling een stevige boost te geven.

Tijdens de eindevaluatie belichten we je groei. Uiteindelijk loop jij weg met gegroeid vertrouwen, bewustzijn en een arsenaal aan nieuwe skills en kwaliteiten. En om je toekomst écht kleur te geven, zorgen we voor een preventieplan. Puur om ervoor te zorgen dat je je gelukkigste leven blijft leven en niet terugvalt in oude patronen.

Bekijk hier de de NOLOC voorwaarden