LOOPBAANCOACH
DEN BOSCH

Heb het LEF je eigen pad te bewandelen

Verlang je naar een verfrissende uitdaging, een nieuwe koers, of merk je dat je niet helemaal op je plek zit in je huidige werk?

Ontdek samen met onze loopbaancoach in Den Bosch nieuwe horizonten voor je carrière en versterk jouw unieke talenten. Deze nieuwe inzichten kunnen je kansen aanzienlijk veranderen. Laten we samen werken aan de vormgeving van jouw toekomst en de mogelijkheden benutten die momenteel onbenut blijven. Misschien past je huidige baan eenvoudigweg niet bij jou, of misschien ben je wel gemaakt om je eigen bedrijf te starten. Alles is mogelijk.

VOORDELEN VAN DE LOOPBAANCOACH IN DEN BOSCH

Ben je momenteel tevreden met je baan, maar voel je dat er meer potentieel in je schuilt?
Vraag je je af of je vast wilt blijven zitten in hetzelfde stramien voor de rest van je leven?
Wellicht ben je de vonk en de motivatie in je huidige loopbaan verloren.
Misschien ervaar je obstakels en voel je je beperkt in je mogelijkheden. In al deze gevallen kan onze loopbaancoach de sleutel tot verandering bieden.

Loopbaancoach Den Bosch is de sleutel als je:

Onzeker bent over waar je ware kwaliteiten liggen.

Verlangt naar vernieuwing: een nieuwe uitdaging, baan of richting in je werk.

Geen idee hebt hoe je je carrière verder kunt ontwikkelen.

Iets anders wilt, maar niet precies weet hoe of wat.

Wanneer je niet weet welke richting je op wilt, staat onze loopbaancoach voor je klaar om je
te begeleiden bij het maken van de juiste keuzes. Het is de hoogste tijd om te achterhalen waar je werkelijk naar verlangt en te streven naar een vervullende en betekenisvolle loopbaan.
Pak deze kans om jezelf verder te ontplooien en je professionele potentieel volledig te ontketenen. Met loopbaancoaching kun je de weg vinden naar een toekomst die jou energie, voldoening en succes schenkt.

Loopbaanbegeleiding

WAT BRENGT LOOPBAANBEGELEIDING?

coachen met lef

Als je oprecht verandering nastreeft, is positieve transformatie binnen handbereik. Met jouw loopbaancoach in Den Bosch zul je opnieuw energiek en vol kracht naar je werk gaan. Na het volgen van ons loopbaantraject zul je merken dat je je doelen veel gemakkelijker en sneller bereikt.

Richting in je werk, carrière en toekomst.

Een helder perspectief, energie in je werk en nieuwe kansen.

Met plezier naar je werk gaan en energiek thuiskomen.

Het voorkomen van een burn-out.

HOE ZIET ONS COACHTRAJECT ERUIT?

Voordat we aan de slag gaan met het loopbaantraject, plannen we een kosteloos oriëntatiegesprek in met Mirjam, onze NOLOC gecertificeerde coach. Dit is tevens een klikgesprek. Samen bepalen we of er een goede match is. Dit is belangrijk voor het positieve verloop van het traject. Is er een match, dan maken we een plan van aanpak. Na akkoord op het voorstel kunnen we het traject starten.

We beginnen met de Werkenergieanalyse®, zodat we meteen tot de kern van het probleem komen. Door middel van persoonlijke sessies, oefeningen en zelfreflectieopdrachten vergroten we het bewustzijn van je medewerker. We stimuleren het zelfvertrouwen en laten je werknemer zien waar de kwaliteiten liggen.

Wil je hier meer over weten? Neem direct contact met ons op of vraag een gratis oriënterend gesprek aan. Zet de eerste stap en ervaar zelf het verschil dat onze tools kunnen maken.

Bekijk hier de de NOLOC voorwaarden

NIET ZOMAAR EEN COACH

Ook wij blijven constant in ontwikkeling. We beschikken onder andere over de volgende certificeringen.

WerkEnergieAnalyse_totaal
Noloc-erkend-loopbaan-coach-professional 150x100
disc
logo-stir
Ontwerp zonder titel (50)