Week van de Loopbaan 2023 “Blijf scherp, blijf ontwikkelen”

Een ontwikkelgesprek met een gecertificeerd Noloc coach: Nuttig of nodig?
In een steeds krapper wordende arbeidsmarkt is het vinden en behouden van waardevolle medewerkers van cruciaal belang. Het gaat niet alleen om het aantrekken van nieuw talent, maar ook om het koesteren en optimaliseren van de talenten die je al in huis hebt. Het streven naar tevredenheid en motivatie bij medewerkers is geen luxe, maar een strategische noodzaak.

Hier komt het NOLOC ontwikkelgesprek om de hoek kijken. Dit gesprek biedt zowel werkgevers als werknemers een waardevolle kans om samen te reflecteren op de huidige situatie. Het is een moment van bezinning waarin zowel successen als uitdagingen worden besproken. Een gelegenheid om te onderzoeken waar er ruimte is voor verbetering en groei.

Voor werknemers

Tijdens de Week van de Loopbaan van 18 t/m 22 september 2023, waarin de focus ligt op loopbaanontwikkeling,
wordt het voor werknemers essentieel om regelmatig stil te staan bij hun motivatie, ambities en loopbaanontwikkeling.

In een wereld waarin werk voortdurend verandert door technologische innovaties en traditionele loopbaanpaden niet meer vanzelfsprekend zijn, kan een Noloc ontwikkelgesprek helpen om werkstress te voorkomen en zelfvertrouwen en vitaliteit te vergroten, samen met onze gecertificeerde Noloc coach Mirjam.

Voor werkgevers

In de Week van de Loopbaan, een periode gericht op het verkennen van loopbaanmogelijkheden, krijgt het aandachtig luisteren naar de wensen en ambities van werknemers en het gezamenlijk zoeken naar ontwikkelingskansen extra betekenis. Hierdoor kunnen niet alleen nieuwe kennis en vaktechnische vaardigheden ontwikkeld worden, maar ook persoonlijke vaardigheden versterkt worden.
Met onze begeleiding kunnen organisaties in deze bijzondere week functies op een creatieve manier aanpassen, waardoor de individuele talenten van medewerkers optimaal tot hun recht komen.

Onzeker bent over je sterke punten;

Open staat voor vernieuwing, zoals een nieuwe uitdaging, baan of carrière richting;

Hulp nodig hebt bij het ontwikkelen van je loopbaan;

De wens hebt om iets anders te gaan doen, maar nog niet precies weet hoe of wat.

Dit proces leidt tot waardevolle inzichten en concrete handvatten die van onschatbare waarde zijn voor de toekomst en je carrière.

Gratis ontwikkelgesprek

De hele maand september stellen wij werkgevers en werknemers in de driehoek Den Bosch - Tilburg - Eindhoven  in staat om gratis ontwikkelgesprekken te voeren. Deze gesprekken kunnen plaatsvinden in onze coachruimtes in Schijndel, Den Bosch en Eindhoven, maar ook op locatie.

Beroepsvereniging Noloc

Noloc is dé beroepsvereniging voor Loopbaanprofessionals en Jobcoaches in Nederland en de autoriteit op het gebied van het loopbaanvak. Als gevolg van de snel toenemende veranderingen in werk en op de arbeidsmarkt, neemt de relevantie van het beroep van loopbaanbegeleider of loopbaancoach voortdurend toe.

Wil je meer weten over Noloc of het keurmerk voor de loopbaanprofessional bekijk dan de Noloc website.