Tarieven coachtrajecten particulieren

Het investeren in jezelf biedt jou tal van voordelen. Allereerst bevordert het je professionele groei, waardoor je jouw vaardigheden, kennis en expertise kunt vergroten. Dit opent de deur naar nieuwe carrièremogelijkheden en stelt je in staat om je te onderscheiden in jouw vakgebied.

Daarnaast versterkt zelfinvestering jouw zelfvertrouwen en motivatie, wat een positieve invloed heeft op jouw prestaties en productiviteit. Bovendien draagt het bij aan jouw persoonlijke ontwikkeling, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak, en vergroot het jouw marktwaarde.

Kortom, door te investeren in jezelf creëer je nieuwe kansen en mogelijkheden voor jouw eigen succes.

START pakket DISC-analyse voor particulieren

Al onze trajecten kennen hetzelfde beginpunt, ongeacht van het traject dat volgt. Want om te bepalen welk pakket het best bij je past, beginnen we met een DISC-analyse.

De DISC-analyse is een diepgaand onderzoek en biedt inzichten in je gedrag. De analyse identificeert de pijnpunten in je loopbaan of ontwikkelpad, kwaliteiten en communicatievoorkeuren. In een online omgeving kun je op elk gewenst moment een vragenlijst invullen. Daaruit volgt een analyse met een uitgebreide rapportage met jouw resultaten en ontwikkelingsmogelijkheden.

Onze coachtrajecten beginnen dus altijd met een DISC-analyse, gevolgd door een basis of uitgebreid pakket.

Start pakket bevat:

Gratis intake

DISC-analyse

1 coachsessie van 1.5 uur

Een-op-een

€ 375,- (incl. btw)

Basis pakket bevat:

Gratis intake

DISC-analyse

Een-op-een

Plan van aanpak

7 coachsessies van 1,5 uur

Onbeperkt contact via WhatsApp of e-mail

€ 1875,- (incl. btw)

Uitgebreid pakket bevat:

Gratis intake

DISC-analyse

Een-op-een

Plan van aanpak

7 coachsessies van 1,5 uur

Onbeperkt contact via WhatsApp of e-mail

Bokssessie

IJsbad sessie

€ 2875,- (incl. btw)

Deze pakketten zijn voor alle coachtrajecten inzetbaar, of het nu gaat om loopbaanbegeleiding, het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap of het aanpakken van stress en burn-out.

Heb je vragen over de inhoud van de pakketten of wil je graag hulp bij het kiezen van het juiste pakket? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om je met plezier te ondersteunen bij het maken van de beste keuze.

Veelgestelde vragen

Kan ik in termijnen betalen?

Als particulier bieden wij de mogelijkheid om in 4 termijnen te betalen. Op die manier kun je de kosten van de coachsessies spreiden en het voor jou gemakkelijker maken om deel te nemen aan het programma.

Bieden jullie een geld-terug-garantie aan?

We hebben ervoor gekozen geen geld-terug-garantie aan te bieden, omdat we geloven in de waarde van onze diensten en het belang van continue ondersteuning gedurende het hele traject. We zijn toegewijd aan open communicatie en het overwinnen van obstakels samen met onze klanten, omdat we weten hoe moeilijk persoonlijke ontwikkeling kan zijn.

Wat als ik tijdens een traject het gevoel heb dat het niet werkt en wil stoppen?

We begrijpen dat persoonlijke ontwikkeling uitdagend kan zijn en dat er momenten zijn waarop je wilt opgeven. Juist op dat moment hebben we echter de mogelijkheid om je te begeleiden en te helpen je doel te bereiken. We zijn er om je door moeilijke momenten heen te loodsen en je te ondersteunen bij het overwinnen van obstakels.

Wat gebeurt er als ik tijdelijk niet kan doorgaan met het coachtraject vanwege onvoorziene omstandigheden?

We begrijpen dat het leven soms onverwachte wendingen neemt. Daarom bieden we de mogelijkheid om een pauze in te lassen in het traject als er onvoorziene omstandigheden zijn. Zodra je er weer klaar voor bent, pakken we de draad gewoon weer op en zetten we onze begeleiding voort.

Wat gebeurt er als ik mijn doel eerder bereik dan verwacht?

Als je je doel eerder bereikt, stopt het traject natuurlijk. We zijn hier om je te begeleiden tot je je doel hebt bereikt, en zodra dat gebeurt, beschouwen we onze missie als voltooid. Onze focus ligt op het helpen van klanten om hun doelen te bereiken, ongeacht de duur van het traject.

Mag ik de DISC-ANALYSE ook overslaan?

Een goed begin is het halve werk. Een coachtraject kan dus ook pas slagen als alle kwaliteiten, kansen en groeipunten goed in kaart zijn gebracht. Investeren in een van onze trajecten is alleen zinvol in combinatie met de DISC-analyse. Deze kun je dus niet overslaan.

Kan ik ook alleen een DISC-ANALYSE aanvragen?

Ja hoor! Het is zeker mogelijk om alleen een DISC-analyse aan te vragen. Als je specifiek geïnteresseerd bent in het verkrijgen van inzicht in je gedragskenmerken, kunnen we je graag helpen met een losse DISC-analyse.