Tarieven

Een investering in jezelf is er eentje die zich altijd, op de korte of lange termijn, zal terugbetalen. Zij het financieel, emotioneel dan wel in de vorm van geluk. Wat vragen onze trajecten dan precies van je qua tijd?

Onze trajecten duren ongeveer 4 maanden.

Om de 2 of 3 weken houden we een coachsessie van 1,5 uur.

Na elke sessie werk je aan oefeningen en zelfreflectie-opdrachten. Het succes van het traject gaat samen met je eigen motivatie en inzet.

ParticulierAls particulier betaal je het volgende (kortings) tarief:

€ 2250,- incl. btw
 • Inclusief oriëntatiegesprek,
  eindevaluatie, plan van aanpak en terugvalpreventieplan.
 • Evt. test of rapportage.
 • *Vergoedt je werkgever? Dan geldt het zakelijke tarief.
 • *Termijn betaling mogelijk
ZakelijkAls werkgever betaal je het volgende tarief:

€ 3000,- excl. btw
 • Inclusief oriëntatiegesprek,
  eindevaluatie, plan van aanpak en terugvalpreventieplan.
 • Evt. test of rapportage.
 • Incl. drieluik gesprekken
 • *Zakelijke tarief geldt óók voor zzp’ers.

Kan ik deze kosten vergoeden?

Er zijn veel mogelijkheden om de kosten van jouw traject te vergoeden. Hoe en wanneer hangt af van je situatie en de manier waarop je de kosten wilt vergoeden. Welke mogelijkheden er zijn lees je hieronder.

Vanuit de werkgever

Meeste werkgevers bieden jaarlijks een budget aan waarmee je cursussen, opleidingen en coaching kan vergoeden. Je hoeft er alleen maar naar te vragen bij je werkgever

Belastingaftrek voor ondernemers

Kosten voor coaching zijn aftrekbaar voor de belasting voor ondernemers en zzp’ers. Deze kan je wegzetten als bedrijfskosten. Wil je advies hierover of weten hoe dat werkt? Vraag het na bij je accountant, boekhouder of belastingadviseur.

Verzekering bij arbeidsongeschiktheid

Heb je een arbeidsongeschiktheidsverzekering en wil je gebruikmaken van ons coachtraject om weer aan de slag te gaan? Dan is de kans groot dat je verzekering de kosten volledig vergoedt. Neem wel vooraf contact op met je verzekeraar.

STAP-budget

Voor coaching is géén STAP-budget beschikbaar. Er komt naar verwachting in 2023 wel weer gratis STAP Ontwikkeladvies beschikbaar voor mensen met maximaal MBO-2! Zie daarvoor informatie op de website van stap-budget.nl.

 

Neem contact met ons op als je hierover vragen hebt.