Rust kan je redden Stress en burn-out

Stress zorgt voor actie. Het zet aan tot handelen. Maar teveel stress voorkomen is moeilijk. Als dat niet lukt, ligt een burn-out op de loer. Daarom is stress en burn-out coaching ontzettend effectief. Je wordt niet alleen stressbestendig. Je wordt bewust van de zaken die je stress geven en hoe daarmee om te gaan.

Waarom stress en burn-out coaching?

Coaching is niet alleen goed als het kwaad al geschied is. Coaching werkt zelfs beter als preventiemiddel dan geneesmiddel. Je bouwt namelijk weerbaarheid op tegen de stress, voordat er zich een teveel aan stress aandient.

Stress en burn-outcoaching helpt je om:

Inzichten te krijgen in de emotionele oorzaken van stress;

Je bewust te worden van de werking van patronen die stress in stand houden;

Te leren omgaan met angst en piekeren;

Om te gaan met stressbeheersing en je emoties te reguleren.

Hoe gaat stress en burn-out coaching helpen?

Begin je te laat met stress en burn-out coaching, dan is herstel al moeilijker. Coaching werkt namelijk beter preventief dan genezend. Je leert direct hoe je met stress omgaat en hoe je voorkomt dat je te lang aan te veel stress wordt blootgesteld.

Zo leer je bijvoorbeeld:

Hoe je stress weert;

Hoe je patronen die stress in stand houden doorbreekt;

De signalen van een dreigende burn-out herkent.

Hoe ziet het traject eruit?

In het oriëntatiegesprek maken we kennis met elkaar. We stellen je doelen vast, bespreken wat je wilt bereiken en bepalen de beste aanpak voor je. Wanneer dit duidelijk is en is afgestemd, starten we met coaching.

Door middel van sessies, oefeningen en zelfreflectie-opdrachten, doorbreken we je patronen en leren we je nieuwe overtuigingen aan. Je gaat je verdiepen in je eigen bewustzijn en de nieuwe inzichten toepassen op je persoonlijke situatie.

Samen zorgen we voor:

Een passend plan van aanpak om je verlangens te realiseren,

Zelfbewustzijn,

De juiste tools om je ontwikkeling een stevige boost te geven.

Tijdens de eindevaluatie belichten we je groei. Uiteindelijk loop jij weg met gegroeid vertrouwen, bewustzijn en een arsenaal aan nieuwe skills en kwaliteiten. En om je toekomst écht kleur te geven, zorgen we voor een preventieplan. Puur om ervoor te zorgen dat je je gelukkigste leven blijft leven en niet terugvalt in oude patronen.