Zonder pijn geen groei, zonder lach geen plezier Leiderschap met Lef

Motivatie, mindset en Lef zijn essentiële ingrediënten voor een gelukkig leven. Coach Sander zoekt regelmatig zijn eigen grenzen op. Dat laat hij ook sterk terugkomen in de trajecten die hij aanbied. En dat verwacht hij ook van jou. Je wordt in de breedste zin van het woord begeleid, uitgedaagd en geconfronteerd om jezelf op nummer één te zetten.

Brutaal eerlijk, dat is Sander en daar zit het ‘Lef’ in. Hij neemt geen blad voor zijn mond. Vriendelijk, rustig en toegankelijk, maar direct als dat nodig is. Zonder oordeel staat hij naast je en maakt je bewust van je eigen krachten, zodat jij dingen doet die jij écht wilt.

De missie van Sander

Coach Sander heeft een heldere visie en missie. Zijn persoonlijke missie is om mensen mentaal sterker te maken. Om je te leren jezelf op de eerste plek te zetten en je eigen grenzen te bewaken. Mentale weerbaarheid speelt hierin een cruciale rol.

Tijdens deze trajecten wordt je een spiegel voorgehouden. Want zonder uitdaging groei je niet. Uiteindelijk leer je door je grote angsten onder ogen te zien en om daarmee om te gaan.

Loopbaan van Sander

Als ex-lid van een speciale eenheid, weet Sander als geen ander hoe je moet presteren onder druk. Omgaan met stress is hem dan ook niet onbekend. Zijn gevoel is een belangrijke kompas. In zijn werk met gedetineerden en als leidinggevende binnen Justitie heeft hij geleerd om te vertrouwen op zijn intuïtie. Dit past hij ook toe in zijn coaching. Sander is een St!R gecertificeerde coach in mentale weerbaarheid en persoonlijk leiderschap en haalt alles uit de kast om jou te laten groeien.

Wil jij je leven leiden vanuit vertrouwen?

Of je nu te maken hebt met een laag zelfbeeld, moeite hebt met grenzen aangeven of extreme spanning ervaart. Sander zorgt ervoor dat je stevig in je schoenen staat en de regie over jezelf weer terugpakt.

Specifieke vraagstukken: persoonlijk leiderschap, zelfvertrouwen, comfortzone, doelen, daadkracht, assertiviteit, emoties, communicatie, pleasers, veerkracht, samenwerken, weerbaarheid en omgaan met verbale agressie op de werkvloer.

Meer weten? Plan direct een vrijblijvende kennismaking in.