Vrolijk, fit en productief Jouw werknemer in topvorm

Vitaliteit op de werkvloer gaat over werknemers die zich prettig voelen. Ze zijn in de basis fit en gezond. Niet alleen fysiek, maar ook mentaal en emotioneel. Ze hebben zin in het werk en stralen dat ook uit. Ze zijn krachtig en energiek. Als werkgever vind jij het belangrijk dat jouw werknemer in topvorm is: vrolijk, fit en productief. Dat is immers ook jouw streven.

Wanneer is het tijd om aan de bel te trekken?

Heb je te maken met veel ziekteverzuim? Collega’s die niet gemotiveerd zijn of die met stressklachten rondlopen? Onze trajecten zijn ingericht om stress- en burn-outklachten te verhelpen en het functioneren te verbeteren.

Coaching is de oplossing wanneer je merkt dat:

Prestaties afnemen;

Het functioneren afneemt;

De werknemer niet meer gemotiveerd of enthousiast is;

De collega vaker ziek is of mentaal afwezig lijkt.

Onze trajecten voor jouw medewerkers

Stress en burn-out

Stress zet aan tot handelen, toch werkt teveel daarvan verlammend. Coaching helpt je hiermee om te gaan en de stress te doseren. Zo ben jij stress de baas!

Persoonlijk leiderschap

Staan voor je overtuigingen en kwaliteiten, een superkracht die weinigen echt beheersen. Maar jij zal deze kracht beheren en je leven drastisch zien verbeteren.

Loopbaan

Op zoek naar een nieuwe uitdaging of naar je plek binnen de organisatie? Loopbaancoaching is er voor iedereen die het maximale uit z’n carrière wilt halen.

Vitaliteit is ook óns uitgangspunt: zorgen dat jouw werknemer in topvorm komt. Bij alle trajecten nemen we daarom ook de levenswijze onder de loep.

Wat levert het op?

Coaching is belangrijk omdat het je collega’s helpt met enkele belangrijke zaken, zoals:

Het voorkomen van stress- en burn-outklachten;

Leren omgaan met druk, stress en uitdagingen;

Het ontwikkelen van leiderschapskwaliteiten en persoonlijk leiderschap;

Het krijgen van inzichten in eigen functioneren, kwaliteiten en belemmeringen;

Aanleren van nieuwe competenties, skills en kennis;

Efficiënter en productiever werken;

Het vergroten van zelfvertrouwen en zelfkennis.

Coaching en het traject

Elk traject begint met een oriënterend gesprek, waarin we alle uitdagingen en doelen in kaart brengen. Is er een match en zijn alle zaken in kaart gebracht, dan beginnen we met het traject. We schrijven een plan van aanpak. Daarin wordt de leidinggevende betrokken. Is het plan akkoord, dan beginnen we met coaching. Er wordt uitvoerig gerapporteerd en gecoacht, om ervoor te zorgen dat de vooruitgang zichtbaar wordt.

MEER WETEN?
Neem contact met ons op of vraag een gratis oriëntatiegesprek aan. Binnen 2 dagen nemen we contact met je op.