Eén team één missie Gedeelde smart is halve smart

Dat geldt niet alleen voor ons als samenwerkende coaches, partners in ons vak en in het leven. Je hoeft het namelijk niet alleen te doen. Sterker nog: om te helen heb je hulp nodig. Als coaches en trainers zijn gespecialiseerd in het doorbreken van belemmerende patronen en het aanleren van nieuwe, positieve overtuigingen.

Door je uit te dagen ontdek je van alles over jezelf: wat je triggers zijn, waar je bang voor bent en wat je overtuigingen zijn. Dat is de eerste stap in het groeiproces. Onze visie is heel simpel en helder: groeien door te doen.

Eén team één missie

Jouw doel is onze missie, namelijk het maximale uit jezelf halen en in topvorm brengen. Wij slagen pas als coaches als jij je leven leeft zoals jij dat voor ogen hebt. Of dat nu betekent dat je steviger in je schoenen wilt staan, zekerder wilt zijn of je dromen wilt waarmaken.

Na ieder onze eigen praktijk te hebben gehad, hebben we besloten om onze krachten te bundelen. Waarbij we coaching met LEF aanbieden, zonder slap gelul. No non-sense coaching waar je echt iets aan hebt. Met een duidelijk plan en een aanpak op maat, om je intuïtie te versterken en je kwaliteiten de vrije baan te geven.

één team één missie

Even voorstellen

Zoals gezegd zijn we meer dan alleen coaches die samenwerken. Onze namen worden vrijwel altijd in een adem genoemd, omdat we ook partners voor het leven zijn. Samen met onze zoon Lef wonen we in het gezellige Schijndel.

Voor ons draait het leven niet zozeer om materialistische zaken. Voor ons draait het vooral om het maken van mooie herinneringen, met elkaar en met onze naasten. Bourgondisch leven, tafelen met vrienden en familie, leven volgens onze eigen wijzen. En dat is precies wat we ook met jou hopen te bereiken: leven volgens je eigen, gezonde overtuigingen.

Even voorstellen

Zoals gezegd zijn we meer dan alleen coaches die samenwerken. Onze namen worden vrijwel altijd in een adem genoemd, omdat we ook partners voor het leven zijn. Samen met onze zoon Lef wonen we in het gezellige Schijndel.

Voor ons draait het leven niet zozeer om materialistische zaken. Voor ons draait het vooral om het maken van mooie herinneringen, met elkaar en met onze naasten. Bourgondisch leven, tafelen met vrienden en familie, leven volgens onze eigen wijze. En dat is precies wat we ook met jou hopen te bereiken: leven volgens je eigen, gezonde overtuigingen.

Coaches / Trainers

Coach Mirjam Christiaans

Dit is Mirjam

Een inspirerende, enthousiaste en energieke coach en trainer. Door Mirjam’s holistische manier van coachen word je op een speelse, effectieve wijzen uitgedaagd om jezelf in de spiegel te kijken. Zij prikt snel door de ‘smoesjes’ heen die je jezelf verteld om echt tot de essentie te komen. Voor loopbaan en stress gerelateerde vragen ben je bij haar aan het juiste adres. Leer vertrouwen op je intuïtie en je eigen kunnen met coach Mirjam.

Dit is Sander

Persoonlijk, rechtvaardig en gedisciplineerd. Deze woorden vatten niet alleen coach Sander goed samen, maar ook zijn manier en stijl van coachen. Sander neemt niet alleen een bak kennis mee in zijn vak, maar als ex-lid van een specialistische eenheid ook een bak ervaring. Zijn coachtrajecten worden gekenmerkt door een actieve manier van coachen, waarbij het opbouwen van mentale weerbaarheid een grote rol speelt.

Coach Sander van den Brandt

Onze pijlers

Je wilt breken met belemmerende overtuigingen en patronen. Met onze trajecten ga je daar snel komen. Vitaliteit is hierbij ons uitgangspunt: zorgen dat jij in topvorm komt.
Daarom nemen we ook je levenswijze onder de loep:

Belang van goed slapen: Nog steeds wordt het belang van goed slapen onderschat. Jouw nachtrust is vitaal voor een goede verloop van je dag (en je algehele gemoedstoestand).

Beweging en herstel: Je lichaam is je tempel. Daar leef je 24/7 in. Daarom moet je er goed voor zorgen en spenderen we veel tijd aan beweging en herstel.

Ontspanning en rust: Dit betekent niet zozeer niets doen, maar focussen op dat wat je wél energie geeft. Onze trajecten zijn erop ingericht je hierbij te helpen.

Mindfulness: Je grenzen bewaken, compassie (voor jezelf en anderen), relaties en vriendschappen, alles komt aan bod. Mindfulness is de sleutel naar een gelukkig leven.