Businesscoach

Coachtraject Voor ondernemers met grote ambities.

Ben jij die ondernemer? Dan is dit een coachtraject voor jou.

Ben je onzeker over je toekomst als ondernemer en weet je niet wat je precies wilt bereiken? Dan is coaching met lef iets voor jou. Misschien heb je het gevoel dat je er alles aan doet om je doelen te verwezenlijken, maar dat succes uit blijft. Of dat je je doelen wel bereikt, maar er niet van kan genieten omdat je er al je energie aan kwijt bent.

Door middel van coaching en begeleiding leer ik je hoe je op een gezonde en fijne manier kan ondernemen. Hoe ik je dit ga leren? Dat ga ik je uitleggen.

“Wat moet ik me erbij voorstellen?”

Coaching waarbij ik je niet alleen coach op zakelijk vlak, maar waarbij we ook je biografische patronen doorgronden. Dat houdt in dat we je belemmerende overtuigingen in kaart brengen. We brengen je dagelijkse routines in kaart en kijken naar wat je daarin anders kunt doen. Coachen met Lef gaat dus verder dan gewoon coaching. Het is namelijk ook:

NLP-coaching en mindset coaching.

Businessplanning en doelen stellen.

Systemisch coaching en het leren beheersen van emoties.

Consultatie en timemanagement.

Ondernemen is ook iets wat je moet leren door te doen. Maar daar heb je bakken met lef voor nodig. Herken jij je in een van de bovenstaande punten? Dan ontbreekt het je dus aan LEF. Daar kan ik je gelukkig bij helpen.

“Wanneer heb ik coaching nodig?"

Dat is voor iedereen anders. Toch kan coaching nooit kwaad. Sterker nog: het is in veel gevallen zelfs noodzakelijk. Vaak beginnen we er ook pas aan wanneer het te laat is en de schade al geleden is. Misschien herken je het wel:

Je voelt je onzeker en rusteloos tijdens het ondernemen. De focus is er niet en het ontbreekt je aan concentratie. Om gek van te worden!

De meningen van anderen zitten je veel dwars. Het geeft je het gevoel dat je niet goed genoeg bent. Je houdt je klein en je vindt het maar lastig om kritiek te krijgen.

Jezelf in de spotlight zetten is iets waar je al van schrikt als je eraan denkt. Netwerken en contacten leggen vind je doodeng! Want wat moet je in hemelsnaam vertellen? En hoe ga je jezelf positioneren bij de ideale klant?

Je vindt het ontzettend lastig om je tarief te bepalen. En hoe ga je dat überhaupt verantwoorden naar je klanten? Voor jezelf opkomen en jezelf ervan overtuigen dat je het waard bent. Dat vind je maar lastig.

Herken je dit? Dan zou ik zeker even verder lezen en ontdekken hoe coaching jou kan helpen!

“En hoe gaat coaching mij helpen?”

Je wilt uiteindelijk een ondernemer met ruggengraat zijn. En laten we eerlijk wezen, dat vraagt wat van je om dat te bereiken. Coaching zorgt dat je leert ondernemen vanuit vertrouwen en focus. Waardoor je ook je doelen veel makkelijker gaat bereiken.

Meningen van andere mensen en ondernemers je niet langer negatief beïnvloeden.

Angsten en onzekerheden geen controle meer hebben. Je gaat meer ondernemen vanuit rust en vindt het makkelijker om keuzes te maken.

Je vooral rust hebt en balans vindt tussen je privéleven en je leven als ondernemer. In beide gevallen zul je veel meer energie en plezier ervaren.

Je niet langer meer over jezelf heen laat lopen. Je bent trouw aan jezelf en je komt voor jezelf op.

Coaching helpt je dus om een complete ondernemer te worden. Dus waarom zou je nog wachten? Investeer in jezelf en maak het jezelf een stuk makkelijker! Toch nog twijfels?

Coachtraject

“Dus door coaching word ik beter?”

Zeker! En niet zomaar beter.

En niet zomaar beter. Je gaat veel meer in je kracht staan en handelen vanuit vertrouwen. Na de coachingsessies ben je in staat om onafhankelijk te ondernemen. Je zult niet langer meer terugvallen in oude patronen en herkent je valkuilen wanneer ze zich voordoen. Je leert om:

Patronen te herkennen en te doorbreken. Je leert nieuwe overtuigingen die je vooruit helpen in plaats van tegenhouden in het ondernemerschap.

De baas te zijn over je emoties en in de keuzes die je maakt. Daarnaast leer je de leiding te nemen over jezelf en je carrière.

Sturing en focus te krijgen. Je gaat weer efficiënt zijn en vanuit je kracht werken. Daardoor spreek je je klanten met veel zekerheid en overtuiging toe en maak je de verwachtingen waar.

Leven, keuzes maken en te ondernemen vanuit vertrouwen, balans en intuïtie.

Plan direct een kennismaking in en kom erachter hoe ik je kan helpen het beste uit jezelf te halen. Bepaal zelf het moment die jou het best past.