Over coach Mirjam. Visie van een coach voor ondernemers

Mijn visie is zo helder als dat het complex lijkt te zijn in de uitvoering: Doen, doen, doen! Want alleen door te ondernemen en dingen te proberen, kom je erachter wat wel en niet werkt voor je. En dat is precies wat ik met mijn coachees doe. Ik gooi je in het diepen om je te leren zwemmen, maar gooi de reddingsboei wel achter je aan. Je moet er alleen wel eerst nog zelf naartoe zwemmen. En sommige zullen dat met veel moeite en vrees doen. De ander gaat vanzelf zwemmen. En verzuip je? Dan weet je in ieder geval dat het ondernemen niet voor jou is.

Kortom: Ik help je ontdekken of het ondernemen wel echt is wat bij je past. Welke overtuigingen je nog in de weg zitten en waar je nog kan groeien om succesvol te worden. Want al deze zaken hebben uiteindelijk invloed op je slagingskansen als ondernemer. Om echt succes te behalen zul je moeten weten welke stappen je moet nemen. En om daarachter te komen moet je soms vallen en opstaan. En dat leer je alleen door fouten te maken en risico’s te nemen. Ik leer je hoe je weer opkrabbelt na een keertje vallen.

coach voor ondernemers

Mijn missie als coach voor ondernemers.

Ik heb een hele duidelijke missie, namelijk zoveel mogelijk mensen te helpen aan een goede start als ondernemer. Maar daarnaast ook om ondernemers die al een tijdje bezig zijn te helpen naar een nieuw niveau. Dat doen we door je onzekerheden af te breken en je bewust te maken van je patronen, skills, eigenschappen en je karakter.

Ik bied dus coachen met LEF, zonder slap gelul. No-nonsense coaching waar je wat aan hebt. Met een duidelijk plan voor ogen en een op maat aanpak. Alles om je intuïtie ruime baan te geven en je vertrouwen te versterken. Zodat je met de juiste inzichten en met een goed gevoel de ondernemer kan zijn die je voor ogen hebt.

Coach voor ondernemers

Wie is coach Mirjam?

Ook ik ben natuurlijk maar een mens. Maar wel een dolgelukkig mens. En dat komt doordat ik mijn ideale leven leef. Ik woon sinds 2008 in Schijndel samen met mijn vriend Sander (die zelf ook een inspirerende coach is) en met onze zoon Lef. Voor mij draait het leven dan ook niet om materialistische zaken. Maar vooral om het maken van prachtige herinneringen met de mensen die me dierbaar zijn. Of ik nu aan het werk ben, of met vrienden lekker bourgondisch aan het tafelen ben tot in de late uurtjes. Ik geniet met volle teugen van wat ik doe. En dat is precies wat ik als coach ook met jou hoop te bereiken.

En vitaal zijn is daarbij een belangrijk onderdeel. Ik sport graag in mijn vrije uren en ga regelmatig wandelen in de natuur om mijn hoofd te legen. Als coach is dit ook mijn doel voor jou. Ik wil je laten inzien dat vitaliteit enorm belangrijk is als ondernemer. Daarom ben ik begonnen met Coachen met LEF. Om anderen te helpen hun droomleven te realiseren. Door ze bewust te maken van hun belemmerende patronen en deze te vervangen met gezonde overtuigingen.

Coachtraject

Wil je ook ondernemen vanuit rust?

Coachen met LEF zorgt ervoor dat je met het volste vertrouwen en rust het ondernemerschap aangaat. Behaal nog sneller succes en vind nieuwe klanten die je echt energie geven. Doe de ondernemerstest om erachter te komen welke vorm van coaching het best bij je past, of plan hieronder een vrijblijvende kennismaking in met mij. Gun jezelf de rust en zekerheid en neem direct contact op.