Tarieven bedrijfstrainingen

De talenten van je werknemers ontdekken? Of wil je dat ze leren omgaan met stress? Liever een DISC-analyse uitvoeren om al hun kwaliteiten en groeipunten in kaart te brengen? Onze bedrijfstrainingen helpen je aan verdiepende inzichten om een zo’n goed mogelijk beeld van je collega’s te scheppen. Zo weet je meteen of de juiste poppetjes wel op de juiste stoeltjes zitten. Voorkom verzuim door onnodig werkstress, maak van je medewerkers effectieve, zelfstandige leiders.

Onze bedrijfstrainingen

De trainingen zijn praktisch, effectief en gemaakt om je werknemers bewust te maken van hun eigen talenten en kansen. Zo leren ze zelfstandig en besluitvaardig te zijn, zodat je ze alleen nog maar hoeft aan te sturen. Het coachen van je medewerkers mag je aan ons overlaten.

DISC-training bevat:

DISC analyse

Max. 12 personen

Duur: 4 uur

€ 1.000,- ex. btw

Additionele kosten

€ 85 per analyse

€ 0,45 per km reiskosten

Talentontwikkeling bevat:

Drijfveren analyse

Max. 12 personen

Duur: 4 uur

€ 1000,- ex. btw

Additionele kosten

€ 85 per analyse

€ 0,45 per km reiskosten

Stresspreventie bevat:

Stress analyse

Max. 12 personen

Duur: 4 uur

€ 1000,- ex. btw

Additionele kosten

€ 85 per analyse

€ 0,45 per km reiskosten

Heb je vragen ov er de inhoud van een training of wil je graag hulp bij het kiezen van het juiste training? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om je met plezier te ondersteunen bij het maken van de beste keuze.

Veelgestelde vragen

Kan ik ook een DISC-analyse aanvragen voor 1 persoon?

We zijn niet alleen erg praktisch, maar ook flexibel. We bieden je ook, indien gewenst, alleen de DISC-analyse, inclusief rapportage en 1,5 uur durende coachsessie aan (t.w.v. € 375 ex. btw). De sessie vindt plaats bij jou op kantoor of op een van onze locaties in Schijndel, ’s-Hertogenbosch of Eindhoven. Meer informatie hierover vindt je hier.

Waar vinden de trainingen plaats?

De trainingen vinden altijd bij jou op kantoor plaats. Mocht daar de ruimte ontbreken, dan kijken we samen welke locatie beter geschikt is. Daarbij in acht nemende dat extra kosten voor huur van een externe locatie worden doorberekend.

Is een training op maat ook mogelijk?

Tijdens de kennismaking brengen we alles in kaart, van behoeften tot aan de doelen van de werknemer(s) en werkgever. Daaruit volgt een plan wat volledig is afgestemd op de deelnemer. Meeste trainingen zijn dus al op maat voor de deelnemer(s). Als er behoefte is om een ander onderwerp te belichten, kan dit ook worden opgenomen in het trainingsplan.